Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Povjerenstvo izabralo hrvatsku pjesmu za Eurosong 2013.

15.01.2013. Ivan DelićVrijeme čitanja: 1 minuta
Photo: Wikipedia

Photo: Wikipedia

Na Eurosongu 2013. Hrvatsku će predstavljati pjesma „Mižerja“ autora Gorana Topolovca. Tako je odlučilo Povjerenstvo za izbor pjesme za Eurosong poslije preslušavanja skladbi koje su pristigle na javni poziv. Odabrana je i rezervna pjesma čiji je autor Miroslav Buljan iz Zagreba, a naziv pjesme je Cili svit za bili cvit.

Ovime je završen izbor pjesme te sada slijedi izbor izvođača. U Povjerenstvo za izbor izvođača imenovani su Velimir Đuretić, Nikša Bratoš i Mojmir Čačija.Početkom veljače očekuje se da će biti završen i finalni audio zapis pjesme kojom će hrvatski predstavnici nastupiti na Eurosongu 2013.

(Visited 101 times, 1 visits today)

Komentari