Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Povjerenstvo izabralo hrvatsku pjesmu za Eurosong 2013.

15.01.2013. Ivan Delić
Photo: Wikipedia

Photo: Wikipedia

Na Eurosongu 2013. Hrvatsku će predstavljati pjesma „Mižerja“ autora Gorana Topolovca. Tako je odlučilo Povjerenstvo za izbor pjesme za Eurosong poslije preslušavanja skladbi koje su pristigle na javni poziv. Odabrana je i rezervna pjesma čiji je autor Miroslav Buljan iz Zagreba, a naziv pjesme je Cili svit za bili cvit.

Ovime je završen izbor pjesme te sada slijedi izbor izvođača. U Povjerenstvo za izbor izvođača imenovani su Velimir Đuretić, Nikša Bratoš i Mojmir Čačija.Početkom veljače očekuje se da će biti završen i finalni audio zapis pjesme kojom će hrvatski predstavnici nastupiti na Eurosongu 2013.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari