Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Povratak u The Overlook Hotel

12.04.2013. Inja DračeVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto:Facebook.com/KubrickShining

Foto:Facebook.com/KubrickShining

U pripremi je snimanje prednastavka filma The Shining iz 1980. kojeg se najbolje pamti po kultnoj sceni Jacka Nicholsona Here’s Johnny.
Vraćamo se u The Overlook Hotel po kojem je novi film dobio ime. Scenaristički detalji još nisu poznati niti smjer u kojem će ići, zato što scenarij još nije napisan. Za tu ulogu je odabran Glen Mazzara, izvršni producent i scenarist The Walking Deada, serije koja je postigla nevjerojatnu gledanost i čije su se epizode svaki tjedan nestrpljivo iščekivale.

Detalji o predprodukcijskoj fazi filma nisu mogli doći u boljem trenutku. U rujnu ove godine izlazi roman Doctor Sleep Stephena Kinga koji prati život srednjovječnog Dana Torrancea, dječaka iz The Shininga i 12-ogodišnje djevojčice koju spašava od grupe besmrtnih putnika. Pojavit će se vidovita mačka, čudnovate mentalne sposobnosti i naravno borba između zla i dobra.
Svakako zvuči zanimljivo, ali se postavlja neizbježno pitanje može li ponoviti Kubrickovu kvalitetu.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari