Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Povratak u The Overlook Hotel

12.04.2013. Inja Drače
Foto:Facebook.com/KubrickShining

Foto:Facebook.com/KubrickShining

U pripremi je snimanje prednastavka filma The Shining iz 1980. kojeg se najbolje pamti po kultnoj sceni Jacka Nicholsona Here’s Johnny.
Vraćamo se u The Overlook Hotel po kojem je novi film dobio ime. Scenaristički detalji još nisu poznati niti smjer u kojem će ići, zato što scenarij još nije napisan. Za tu ulogu je odabran Glen Mazzara, izvršni producent i scenarist The Walking Deada, serije koja je postigla nevjerojatnu gledanost i čije su se epizode svaki tjedan nestrpljivo iščekivale.

Detalji o predprodukcijskoj fazi filma nisu mogli doći u boljem trenutku. U rujnu ove godine izlazi roman Doctor Sleep Stephena Kinga koji prati život srednjovječnog Dana Torrancea, dječaka iz The Shininga i 12-ogodišnje djevojčice koju spašava od grupe besmrtnih putnika. Pojavit će se vidovita mačka, čudnovate mentalne sposobnosti i naravno borba između zla i dobra.
Svakako zvuči zanimljivo, ali se postavlja neizbježno pitanje može li ponoviti Kubrickovu kvalitetu.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari