Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Povratak velikana: Novi album Boards of Canada u lipnju

30.04.2013. Damir Martinović
Foto: imgur.com

Foto: imgur.com

Nakon osam godina pauze škotski dvojac napokon je najavio novi studijski album, i to na vrlo neobičan način. U trgovinama su se pojavili misteriozni primjerci njihovih ploča koje su sadržavale tajni kod, a svaka je predstavljala djelić te zagonetke. Nakon nekoliko dana dešifriranja, obožavatelji su uspjeli probiti kod, a on ih je doveo do videa s najavom albuma i linkom za prednarudžbu.

Braća, Michael Sandison i Marcus Eoin, neki su od predstavnika i pionira elektronske glazbe, posebice u žanrovima poput ambient/downtempa, a posljednji album, “The Campfire Headphase”, objavili su sada već davne 2005. godine. Novi album bit će pušten u prodaju 10. lipnja, a sadržavat će 17 pjesama.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari