Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Povratak velikana: Novi album Boards of Canada u lipnju

30.04.2013. Damir MartinovićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: imgur.com

Foto: imgur.com

Nakon osam godina pauze škotski dvojac napokon je najavio novi studijski album, i to na vrlo neobičan način. U trgovinama su se pojavili misteriozni primjerci njihovih ploča koje su sadržavale tajni kod, a svaka je predstavljala djelić te zagonetke. Nakon nekoliko dana dešifriranja, obožavatelji su uspjeli probiti kod, a on ih je doveo do videa s najavom albuma i linkom za prednarudžbu.

Braća, Michael Sandison i Marcus Eoin, neki su od predstavnika i pionira elektronske glazbe, posebice u žanrovima poput ambient/downtempa, a posljednji album, “The Campfire Headphase”, objavili su sada već davne 2005. godine. Novi album bit će pušten u prodaju 10. lipnja, a sadržavat će 17 pjesama.

(Visited 70 times, 1 visits today)

Komentari