Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Pozitivan koncert postaje dvodnevni festival!

08.09.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/pozitivankoncert

Foto: facebook.com/pozitivankoncert

Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa (HUHIV) tradicionalno organizira Pozitivan koncert, sa snažnom edukativnom porukom. U proteklih devet godina Pozitivan koncert prerastao je u bogat svojevrstan event, održavajući se prvih pet sezona (2005. -2009.) u Tvornici kulture, a preostalih četiri u Velikoj dvorani Doma sportova. Svako izdanje dosad bilo je rasprodano, s tim da su ulaznice posljednjih sezona nestale nekoliko dana prije događaja.

Pozornicu Pozitivca prodrmala su najjača imena domaće rock scene, a same koncerte posjetilo je  više od  45.000 ljudi, što Pozitivca čini jednim od naših najvećih i najvažnijih dvoranskih rock koncerata.

U Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova 28. studenog nastupit će TBF – idealna prilika za slušanje novog albuma,  Jinx, kojima je ovo prvi nastup na Pozitivcu, Elemental, koji se može pohvaliti kao veteran prvog koncerta 2005., te mladi Riječani, bend Jonathan, koji će otvoriti ovogodišnje izdanje (a nedavno su nastupili u Tvornici kao predgrupa Editorsima).

Drugi dan, 29. studenog, nastupaju Dubioza kolektiv, „punk-folk-wellness mašina“ Brkovi, Kandžija i njegove Gole žene, te bend Luxus Lord, koji čine glazbenici iz raznih domaćih underground bendova, a koji će predstaviti debi album „Jutro nije bajka“.

Dnevne i festivalske ulaznice u prodaji su od petka, 5. rujna, od 9 sati. Do 21. rujna cijena dnevne karte je 40, a dvodnevne 70 kuna, zatim su od 22. rujna do 2. studenog karte 50, odnosno 85 kuna, dok su od 3-27. studenog dnevne karte 60, a dvodnevne 95 kuna. Na dan koncerta cijena dnevne ulaznice bit će 70 kuna.

Karte možete kupiti u Zagrebu u glazbenoj knjižari Rockmark, Dancing Bear Shopu, Dallas Music Shopu, Aquarius CD Shopu, Dirty Old Shopu i na svim prodajnim mjestima Eventima širom Hrvatske.

Komentari