Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Film

Poznati glumci posudit će glasove u adaptaciji Malog princa

06.06.2013. Lucija Curavić
MarionCotillard_www.facebook.com.jpg

MarionCotillard_www.facebook.com.jpg

Zanima nas hoće li možda James Franco biti Mali princ, koji susreće pijanca Bridgesa ili ružu Marion na nekom od asteroida? Naime, strani izvori govore da su Jeff Bridges, Marion Cotillard, Benicio Del Toro, James Franco, Paul Giamatti i Rachel McAdams neki od odabranih koji će oživjeti likove iz knjige svojim glasovima.

Od 1943. , kada je Antoine de Saint-Exupéry napisao Le Petit Prince, ova bajkovita novela zauzela je posebno mjesto u mnogim domovima, ali i srcima čitatelja. Brojne su adaptacije jednog od najprodavanijih književnih djela ikad u kazalištu, glazbi i filmu, ali redatelj Mark Osborne ( Kung Fu Panda ) sa zvjezdanom postavom glumaca koju je angažirao dat će sve od sebe da originalno prikaže svoju viziju. Zasad se razmatra izrada u 3D animaciji, a film bi trebao doći u kina 2014.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Komentari