Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Poznati glumci posudit će glasove u adaptaciji Malog princa

06.06.2013. Lucija CuravićVrijeme čitanja: 1 minuta
MarionCotillard_www.facebook.com.jpg

MarionCotillard_www.facebook.com.jpg

Zanima nas hoće li možda James Franco biti Mali princ, koji susreće pijanca Bridgesa ili ružu Marion na nekom od asteroida? Naime, strani izvori govore da su Jeff Bridges, Marion Cotillard, Benicio Del Toro, James Franco, Paul Giamatti i Rachel McAdams neki od odabranih koji će oživjeti likove iz knjige svojim glasovima.

Od 1943. , kada je Antoine de Saint-Exupéry napisao Le Petit Prince, ova bajkovita novela zauzela je posebno mjesto u mnogim domovima, ali i srcima čitatelja. Brojne su adaptacije jednog od najprodavanijih književnih djela ikad u kazalištu, glazbi i filmu, ali redatelj Mark Osborne ( Kung Fu Panda ) sa zvjezdanom postavom glumaca koju je angažirao dat će sve od sebe da originalno prikaže svoju viziju. Zasad se razmatra izrada u 3D animaciji, a film bi trebao doći u kina 2014.

(Visited 59 times, 2 visits today)

Komentari