Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Poznati glumci posudit će glasove u adaptaciji Malog princa

06.06.2013. Lucija Curavić
MarionCotillard_www.facebook.com.jpg

MarionCotillard_www.facebook.com.jpg

Zanima nas hoće li možda James Franco biti Mali princ, koji susreće pijanca Bridgesa ili ružu Marion na nekom od asteroida? Naime, strani izvori govore da su Jeff Bridges, Marion Cotillard, Benicio Del Toro, James Franco, Paul Giamatti i Rachel McAdams neki od odabranih koji će oživjeti likove iz knjige svojim glasovima.

Od 1943. , kada je Antoine de Saint-Exupéry napisao Le Petit Prince, ova bajkovita novela zauzela je posebno mjesto u mnogim domovima, ali i srcima čitatelja. Brojne su adaptacije jednog od najprodavanijih književnih djela ikad u kazalištu, glazbi i filmu, ali redatelj Mark Osborne ( Kung Fu Panda ) sa zvjezdanom postavom glumaca koju je angažirao dat će sve od sebe da originalno prikaže svoju viziju. Zasad se razmatra izrada u 3D animaciji, a film bi trebao doći u kina 2014.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Komentari