Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Film

Poznati glumci posudit će glasove u adaptaciji Malog princa

06.06.2013. Lucija Curavić
MarionCotillard_www.facebook.com.jpg

MarionCotillard_www.facebook.com.jpg

Zanima nas hoće li možda James Franco biti Mali princ, koji susreće pijanca Bridgesa ili ružu Marion na nekom od asteroida? Naime, strani izvori govore da su Jeff Bridges, Marion Cotillard, Benicio Del Toro, James Franco, Paul Giamatti i Rachel McAdams neki od odabranih koji će oživjeti likove iz knjige svojim glasovima.

Od 1943. , kada je Antoine de Saint-Exupéry napisao Le Petit Prince, ova bajkovita novela zauzela je posebno mjesto u mnogim domovima, ali i srcima čitatelja. Brojne su adaptacije jednog od najprodavanijih književnih djela ikad u kazalištu, glazbi i filmu, ali redatelj Mark Osborne ( Kung Fu Panda ) sa zvjezdanom postavom glumaca koju je angažirao dat će sve od sebe da originalno prikaže svoju viziju. Zasad se razmatra izrada u 3D animaciji, a film bi trebao doći u kina 2014.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari