Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Izvedbene umjetnosti

Pratite trag njene cipelice: Uskoro premijera “Pepeljuge”

31.01.2013. Eleonora GlišićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: gkl-rijeka.hr

Foto: gkl-rijeka.hr

14. veljače 2013. održat će se, u Gradskom kazalištu lutaka u Rijeci, premijera mjuzikla za djecu i mlade – “Pepeljuga”. Za režiju, scenografiju i koreografiju zadužena je Mojca Horvat, poznata po skandalu iz 2009., koja se nakon četiri godine izbivanja vratila na pozornicu. I ovu scensku adaptaciju Perraultove i priče braće Grimm, u libreto je pretočila Magdalena Lupi.

Dobro poznata priča o Pepeljuzi dobila je novo ruho. Plesni step- koraci bit će popraćeni songovima, a predstava će biti ispunjena raznolikim plesnim ritmovima i glazbenim stilovima bliskim generacijama pop kulture.
Skladatelj je Duško Rapotec Ute, a glavna uloga pepeljuge pripala je Eleni Brumini. Mjuzikl je na programu do 28. veljače.

(Visited 149 times, 1 visits today)

Komentari