Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Izvedbene umjetnosti

Pratite trag njene cipelice: Uskoro premijera “Pepeljuge”

31.01.2013. Eleonora Glišić
Foto: gkl-rijeka.hr

Foto: gkl-rijeka.hr

14. veljače 2013. održat će se, u Gradskom kazalištu lutaka u Rijeci, premijera mjuzikla za djecu i mlade – “Pepeljuga”. Za režiju, scenografiju i koreografiju zadužena je Mojca Horvat, poznata po skandalu iz 2009., koja se nakon četiri godine izbivanja vratila na pozornicu. I ovu scensku adaptaciju Perraultove i priče braće Grimm, u libreto je pretočila Magdalena Lupi.

Dobro poznata priča o Pepeljuzi dobila je novo ruho. Plesni step- koraci bit će popraćeni songovima, a predstava će biti ispunjena raznolikim plesnim ritmovima i glazbenim stilovima bliskim generacijama pop kulture.
Skladatelj je Duško Rapotec Ute, a glavna uloga pepeljuge pripala je Eleni Brumini. Mjuzikl je na programu do 28. veljače.

(Visited 131 times, 1 visits today)

Komentari