Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Preporuka tjedna: Pogledajte Coachellu uživo na Livestreamu

11.04.2013. Antonia ŠeremetVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/coachella

Foto: facebook.com/coachella

Coachella je festival koji se održava u Kaliforniji tijekom dva vikend od kojih je prvi ovaj sad 12. – 14. travnja, a drugi onaj sljedeći, točnije od 19. – 21. travnja. Dobra vijest za sve one koji nisu nigdje blizu Kalifornije je da će ove godine biti moguće gledati nastupe trenutno najjačih imena na glazbenoj sceni iz udobnosti svog kauča ili kreveta za vrijeme prvog vikenda. Ovogodišnji lineup je više nego impresivan.

U petak ćete moći gledati Alt-J, Metric, Passion Pit, Palma Violets, Local Natives, Purity Ring i mnoge druge. U subotu su na livestreamu  Baauer (poznat kao “and do the Harlam Shake” tip), Benny Benassi, The XX, Phoenix, Moby, New Order i još sedamnaest imena. Nedjelja je dan za najjača imena tako da grupu izvođača predvode Red Hot Chilli Peppers, a uz njih ćete moći gledati i Nick Cave and the Bad Seeds, Vampire Weekend, The Lumineers, James Blake, Tame Impala i naravno još puno imena iz svih glazbenih žanrova.

I ono najbitnije, livestream će biti na službenoj YOUTUBE stranici festivala gdje možete vidjeti i točno vrijeme kada tko nastupa. Nemojte zaboravite na vremensku razliku, točnije 9 sati, što bi značilo ako netko nastupa u 3 popodne nama je to ponoć.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari