Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Preporuka tjedna: Pogledajte Coachellu uživo na Livestreamu

11.04.2013. Antonia Šeremet
Foto: facebook.com/coachella

Foto: facebook.com/coachella

Coachella je festival koji se održava u Kaliforniji tijekom dva vikend od kojih je prvi ovaj sad 12. – 14. travnja, a drugi onaj sljedeći, točnije od 19. – 21. travnja. Dobra vijest za sve one koji nisu nigdje blizu Kalifornije je da će ove godine biti moguće gledati nastupe trenutno najjačih imena na glazbenoj sceni iz udobnosti svog kauča ili kreveta za vrijeme prvog vikenda. Ovogodišnji lineup je više nego impresivan.

U petak ćete moći gledati Alt-J, Metric, Passion Pit, Palma Violets, Local Natives, Purity Ring i mnoge druge. U subotu su na livestreamu  Baauer (poznat kao “and do the Harlam Shake” tip), Benny Benassi, The XX, Phoenix, Moby, New Order i još sedamnaest imena. Nedjelja je dan za najjača imena tako da grupu izvođača predvode Red Hot Chilli Peppers, a uz njih ćete moći gledati i Nick Cave and the Bad Seeds, Vampire Weekend, The Lumineers, James Blake, Tame Impala i naravno još puno imena iz svih glazbenih žanrova.

I ono najbitnije, livestream će biti na službenoj YOUTUBE stranici festivala gdje možete vidjeti i točno vrijeme kada tko nastupa. Nemojte zaboravite na vremensku razliku, točnije 9 sati, što bi značilo ako netko nastupa u 3 popodne nama je to ponoć.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Komentari