Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Prijave na besplatnu video edukaciju

10.10.2017. Ziher.hrFoto: facebook.com/Blank.filmskiinkubator
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Ako mislite da ste kreativna osoba i želite naučiti snimati kratke filmove, možete se prijaviti na besplatnu, video edukaciju “Sup Vol. 2: Udruge za sve“.

Edukacija je namijenjena mladima u dobi od 18 do 30 godina, koji se prvi put susreću sa snimanjem i obradom materijala. Predmet snimanja će biti različite neprofitne organizacije, a polaznici edukacije će uz pomoć stručnjaka iz područja- tima Blank filmskog inkubatora, osmisliti, snimiti i montirati kratki video koji predstavlja izabranu organizaciju.

Polaznici i polaznice edukacije radit će u timovima (2-3 osobe) te će sudjelovati na šest međusobno povezanih radionica. Prva radionica, (16.10. u 17h) sastojat će se od kratkog upoznavanja i podjele u timove. Kroz 6 radionica će polaznici proći sljedeće teme:

  • osnove komuniciranja putem medija (što čini jasnu poruku, primjeri dobre prakse)
  • rad na vlastitom konceptu videa (rad u grupama)
  • osnove snimanja, rukovanju opremom
  • osnove montaže

Radionice će se održavati ponedjeljkom u 17h u prostorijama Blank_filmskog inkubatora koji će voditi edukaciju. Termin snimanja organizacija će birati polaznici/ice u dogovoru s udruženjima koje će snimati, a oprema za snimanje je osigurana.

Edukacija će završiti svečanim prikazom kratkih filmove svim zainteresiranima. Također, isječci će biti objavljeni i na YouTube kanalu.

Prijaviti se mogu svi mladi između 18 i 30 godina. Prednost će imati nezaposlene osobe. Za prijavu je potrebno poslati osnovne osobne podatke (ime, prezime, dob, spol, status na tržištu rada) i kratko obrazložiti zašto želite pohađati edukaciju. Prijave se šalju na e – mail adresu mia@amazonas.hr do petka 13. listopada 2017.

Edukativne video radionice organizira udruga Amazonas, a financira Grad Zagreb – gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport.

(Visited 82 times, 1 visits today)

Komentari