Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Vizart

“Prizemljeno sunce” ponovno na svome mjestu

27.04.2013. Eleonora Glišić
Foto: ziher.hr/ Zlatko Ivančok

Foto: ziher.hr/ Zlatko Ivančok

Jedan od simbola grada Zagreba, skulptura “Prizemljeno sunce” akademskog kipara Ivana Kožarića vraćena je na svoje mjesto u Bogovićevoj ulici. Prije nekoliko mjeseci ova skulputra, teško oko tonu, bila je išarana mnogim porukama, izgubila je svoj sjaj, čak je jednom prilikom bila zatrpana smećem. Grad Zagreb je zato odlučio skulpturu restaurirati te je ona prošla detaljno uređenje. S Kožarićeva “Sunca” uklonjeni su brojni grafiti, neravnine te je pozlaćeno. Nadajmo se samo da ga grafiteri neće ubrzo ponovno unerediti.

(Visited 197 times, 1 visits today)

Komentari