Istaknuto
22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Nadam se da i u ovom izdanju za mjesec veljaču ima za svakog ponešto. Melodičnog black metala mi je previše za barem par mjeseci.

Nagrade

Za nas je još uvijek vrijeme darivanja – pronađi poklon na Ziheru

03.12.2018. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Prosinac je na Ziheru već tradicionalno mjesec darivanja, ali zašto ne bi bio i siječanj i veljača? Odlučili smo nagradno vrijeme produžiti i podijeliti još poneku vrlo vrijednu i bogatu nagradu. Cijeli mjesec pripremamo vam poklone u suradnji s partnerima, a nakon četiri godine Ziherovog adventskog kalendara, ove godine smo odlučili nagraditi svoje čitatelje i u veljači!

Tijekom cijelog mjeseca traje akcija “Pronađi poklon na Ziheru”. Pažljivo pratite portal jer ćemo u člancima sakrivati najbogatije i najvrijednije nagrade do sada.


Kako sudjelovati u darivanju?


1. Pronađite članak u kojemu se skriva nagrada

2. Lajkajte Ziher.hr na Facebooku i članak podijelite na svojem Facebook profilu (pazite da objavu postavite na “javno” (“public”)

3. U objavi tagirajte Ziher (kako bi vas mogli pronaći!)

 

Darivanje traje tijekom cijele veljače!


 

Poklonjeno do sada:

Velika anketa: Biramo najbolji glazbeni festival 2018.  (upadi za Dimensions + Outlook + Seasplash za jednu osobu i njenu pratnju )

Anketa: Odaberi najbolji koncert u Vintageu u 2018. (upadi za 5 koncerata po želji u 2019.)

Anketa: Koga želite slušati u sklopu ‘Sviraj stare’ (upad za jednu osobu i njenu pratnju za sva izdanja ‘Sviraj stare’ u 2019.)

9 činjenica o KSET-u koje možete pronaći u monografiji: Buntovnici iz Unske (upad na 5 koncerata po želji za jednu osobu i njenu pratnju, utješna nagrada KSET monografija, majica i ceker)

(Visited 1.331 times, 2 visits today)

Komentari