Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Nagrade

Za nas je još uvijek vrijeme darivanja – pronađi poklon na Ziheru

03.12.2018. Glazbena redakcija
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Prosinac je na Ziheru već tradicionalno mjesec darivanja, ali zašto ne bi bio i siječanj? Odlučili smo nagradno vrijeme produžiti za mjesec dana i podijeliti još poneku vrlo vrijednu i bogatu nagradu. Cijeli mjesec pripremamo vam poklone u suradnji s partnerima, a nakon četiri godine Ziherovog adventskog kalendara, ove godine smo odlučili nagraditi svoje čitatelje i u siječnju!

Tijekom cijelog mjeseca traje akcija “Pronađi poklon na Ziheru”. Pažljivo pratite portal jer ćemo u člancima sakrivati najbogatije i najvrijednije nagrade do sada.


Kako sudjelovati u darivanju?


1. Pronađite članak u kojemu se skriva nagrada

2. Lajkajte Ziher.hr na Facebooku i članak podijelite na svojem Facebook profilu (pazite da objavu postavite na “javno” (“public”)

3. U objavi tagirajte Ziher (kako bi vas mogli pronaći!)

 

Darivanje traje tijekom cijelog siječnja!


 

Poklonjeno do sada:

Velika anketa: Biramo najbolji glazbeni festival 2018.  (upadi za Dimensions + Outlook + Seasplash )

Anketa: Odaberi najbolji koncert u Vintageu u 2018. (upadi za 5 koncerata po želji u 2019.)

Anketa: Koga želite slušati u sklopu ‘Sviraj stare’ (upad za jednu osobu i njenu pratnju za sva izdanja ‘Sviraj stare’ u 2019.)

9 činjenica o KSET-u koje možete pronaći u monografiji: Buntovnici iz Unske (upad na 5 koncerata po želji za jednu osobu i njenu pratnju, utješna nagrada KSET monografija, majica i ceker)

(Visited 1.275 times, 23 visits today)

Komentari