Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Protunapad! – Reakcija na dosadu u zagrebačkim klubovima

23.01.2013. Antonia Šeremet
facebook.com/protunapad

facebook.com/protunapad

Protunapad! u suradnji sa zagrebačkim klubom Gjuro2 vas večeras poziva na koncerte bendova, FrAkTuRa MoZgA i Dead Fish. Ekipa iz Protunapada donosi nešto novo na pomalo dosadnu zagrebačku scenu.
Frakturu Mozga čine trojice prijatelja koji su se okupili oko uzajamne ljubavi prema glazbi, svirci i alkoholu, te su to pretočili u melodični punk-rock. Bend je osnovan 2002. godine, a u ovih desetak godina su svirali s brojnim bendovima, kako domaćim tako i stranim na području cijele države.

Drugi bend koji će zauzeti večerašnju pozornicu u Gjuri2 je Dead Fish iz Koprivnice, osnovan prije pet godina. Temelj njihova zvuka baziran je na hip-hopu, no sve zajedno je to mješavina mnogih stilova. Sviraju kako po lijepoj našoj tako i po Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Na pozornici su se do sada susretali s bendovima kao što su Dubioza Kolektiv, Kawasaki 3p, S.A.R.S, Dječaci i mnogi drugi. U natječaju MTV-a za najbolji bend regije našli su se na 9. mjestu između 300 prijavljenih. Album „Okreni ploču“ izašao je u srpnju 2012. godine.

Nakon njih na scenu nastupa DJ Hulja koji će vas zabavljati s hitovima punk-rock-ska.
Karte možete kupiti u pretprodaji za 20kn ili 30kn na ulazu.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari