Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Protunapad! – Reakcija na dosadu u zagrebačkim klubovima

23.01.2013. Antonia Šeremet
facebook.com/protunapad

facebook.com/protunapad

Protunapad! u suradnji sa zagrebačkim klubom Gjuro2 vas večeras poziva na koncerte bendova, FrAkTuRa MoZgA i Dead Fish. Ekipa iz Protunapada donosi nešto novo na pomalo dosadnu zagrebačku scenu.
Frakturu Mozga čine trojice prijatelja koji su se okupili oko uzajamne ljubavi prema glazbi, svirci i alkoholu, te su to pretočili u melodični punk-rock. Bend je osnovan 2002. godine, a u ovih desetak godina su svirali s brojnim bendovima, kako domaćim tako i stranim na području cijele države.

Drugi bend koji će zauzeti večerašnju pozornicu u Gjuri2 je Dead Fish iz Koprivnice, osnovan prije pet godina. Temelj njihova zvuka baziran je na hip-hopu, no sve zajedno je to mješavina mnogih stilova. Sviraju kako po lijepoj našoj tako i po Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Na pozornici su se do sada susretali s bendovima kao što su Dubioza Kolektiv, Kawasaki 3p, S.A.R.S, Dječaci i mnogi drugi. U natječaju MTV-a za najbolji bend regije našli su se na 9. mjestu između 300 prijavljenih. Album „Okreni ploču“ izašao je u srpnju 2012. godine.

Nakon njih na scenu nastupa DJ Hulja koji će vas zabavljati s hitovima punk-rock-ska.
Karte možete kupiti u pretprodaji za 20kn ili 30kn na ulazu.

(Visited 31 times, 2 visits today)

Komentari