Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Protunapad! – Reakcija na dosadu u zagrebačkim klubovima

23.01.2013. Antonia ŠeremetVrijeme čitanja: 1 minuta
facebook.com/protunapad

facebook.com/protunapad

Protunapad! u suradnji sa zagrebačkim klubom Gjuro2 vas večeras poziva na koncerte bendova, FrAkTuRa MoZgA i Dead Fish. Ekipa iz Protunapada donosi nešto novo na pomalo dosadnu zagrebačku scenu.
Frakturu Mozga čine trojice prijatelja koji su se okupili oko uzajamne ljubavi prema glazbi, svirci i alkoholu, te su to pretočili u melodični punk-rock. Bend je osnovan 2002. godine, a u ovih desetak godina su svirali s brojnim bendovima, kako domaćim tako i stranim na području cijele države.

Drugi bend koji će zauzeti večerašnju pozornicu u Gjuri2 je Dead Fish iz Koprivnice, osnovan prije pet godina. Temelj njihova zvuka baziran je na hip-hopu, no sve zajedno je to mješavina mnogih stilova. Sviraju kako po lijepoj našoj tako i po Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Na pozornici su se do sada susretali s bendovima kao što su Dubioza Kolektiv, Kawasaki 3p, S.A.R.S, Dječaci i mnogi drugi. U natječaju MTV-a za najbolji bend regije našli su se na 9. mjestu između 300 prijavljenih. Album „Okreni ploču“ izašao je u srpnju 2012. godine.

Nakon njih na scenu nastupa DJ Hulja koji će vas zabavljati s hitovima punk-rock-ska.
Karte možete kupiti u pretprodaji za 20kn ili 30kn na ulazu.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari