Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Prve fotke iz 300: Rise Of An Empire

09.04.2013. Valentina BoticaVrijeme čitanja: 2 minute
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Vrlo uspješan hit Zacka Snydera 300 jednostavno je morao dočekati svoj nastavak. U 300: Rise Of An Empire  perzijska vosjka pod bogom-kraljem Xerxesom želi pokoriti grčke polise. Atenjani koji se nalaze prvi na Xerxesovom putu sklapaju savezništvo s neprijateljima Spartancima kako bi ga pokušali pobijediti. Radnja se odvija pretežno na moru. Junak filma je atenski admiral Themistocles (ili Temistoklo) kojega utjelovljuje Sullivan Stapleton, čiju sliku iz filma možemo vidjeti ovdje malo niže.

Warner Bros. Pictures

Warner Bros. Pictures

Film je baziran na stripu Franka Millera imena Xerxes, a režira ga Noam Murro. Scenarij su napisali Zack Snyder i Kurt Johnstad. Bitnu ulogu u filmu ima Eva Green kao Artemesia, opisana kao „osvetoljubiva zapovjednica perzijske mornarice“. Osim nje i Stapletona, u filmu će biti Rodrigo Santoro kao Xerxes, Lena Headey, David Wenham i Jack O’Connell.

Warner Bros. Pictures

Warner Bros. Pictures

Sudeći po fotkama, izgledom će film biti sličan kao i 300, a također će biti pun polugolih vrlo atletski građenih ratnika. No to se i pretpostavljalo…

Film ćemo moći pogledati u kinima od 2. kolovoza ove godine.

(Visited 137 times, 1 visits today)

Komentari