Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Knjige

Prvi Miljkovićevi dani u Zagrebu

09.02.2015. Tijana Živko
Foto: facebook.com/Branko Miljković

Foto: facebook.com/Branko Miljković

U Zagrebu će se, 11. i 12. veljače, po prvi put održati Miljkovićevi dani u Zagrebu. Manifestacija je posvećena velikom pjesniku Branku Miljkoviću koji je 12. veljače 1961. godine tragično preminuo u Zagrebu, u 27. godini života.

U srijedu, 11. veljače u 18:30 sati, u Booksi će se održati Tribina s Dušanom Marinkovićem, a u 21 sat održat će se performans Marka Gutića Mižimakova na Cmroku (mjestu Miljkovićeve smrti) i izvedbe Miljkovićeve poezije. Sljedećeg dana, 12. veljače, održat će se program Miljković u mreži grada, na raznim lokacijama. Manifestacija je organizirana volonterski, u želji da događanje postane tradicionalno.

Organizatori navode da svi koji žele sudjelovati u akciji Miljković u mreži grada trebaju odabrati bilo koju pjesmu Branka Miljkovića i na dan 12. veljače pročitati je u javnom prostoru bilo kojeg zagrebačkog kvarta, a dovoljno je da u publici bude već i samo jedna osoba. Odabranu pjesmu možete i isprintati i postaviti negdje u gradu. Fotografiju izvedbe (i ako želite ime, prezime, naziv pjesme/fotografiju printa) možete poslati na adresu magdalena.dosen@gmail.com. Galeriju će objaviti isti dan na blogu i na FB stranici.

(Visited 108 times, 1 visits today)

Komentari