Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Glazba

Prvi MythD Backplay ove subote u Buzetu

14.01.2015. Anja Nežić
Foto: press

Foto: press

Ove subote svi putovi vode u Istru, preciznije u mali grad smješten u njenome srcu, Buzet. Osim što je poznat po tartufima, pivu i vodi, Buzet postaje sve poznatiji i po dobroj zabavi! Stoga, ove subote, 17. 1., svi vi koji možete, požurite u prostorije Buzetske udruge mladih (Bum-a) i od 21:00 pa sve do sitnih jutarnjih sati uživajte u zvukovima elektronske glazbe na prvom MythD BACKPLAYu.

Backplay je projekt pokrenut krajem 2014. godine, a njegovi su autori Sandro Bassiato, Zoran Kaštela (Zokki) te Neno Jermaniš (Neno Housecrecy). Cilj je toga projekta popularizacija alternativnijih glazbenih žanrova, a posebno elektronike (techno/house/edm) i to kroz organizaciju niza događaja, partija, radionica, objava glazbenih uradaka, ali i promociju neafirmiranih glazbenika, dj-eva i umjetnika. Premda je projekt poprilično mlad, njegovi su pokretači već bili kreatori Dance stagea prošlogodišnjega Bračana Beach Partyja, Subotina House Partyja i sličnih događanja.

U njihovoj vas organizaciji, ove subote u prostorijama Bum-a tako očekuju gošće C&S (house/big room/progressive/electro/um) te domaćini Sandro Bassiato (house/electro), Zokki (house/progressive /deep) i Neno Housecrecy (house/progressive/edm), ujedno i osnivači Backplaya. Ulaz je slobodan, a dobra zabava zagarantirana.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/184468473″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”388″ iframe=”true” /]

Komentari