Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Film

Prvo horor izdanje KOZe za sve ljubitelje strave i užasa

18.10.2017. Ziher.hrFoto: facebook.com/KOZaKviz

četvrtak, 26. listopada, s početkom u 19 sati u zagrebačkom će se klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) po prvi put odigrati jedna nova vrsta kviza – i STRAŠNO je dobra!

Svi kvizoljupci i KOZomani pozivaju se da se pridruže na KOZi posvećenoj stravi i užasu. Ovo horor izdanje kviza pozabavit će se filmovima, knjigama, televizijskim serijama i pričama iz stvarnog života od kojih nam se ledi krv u žilama. Smatrate li se velikim poznavateljem horora, volite li večer provesti grickajući nokte ispred kakvog kvalitetnog slashera ili jednostavno uživate u kvizovima, na ovu kvizašku feštu strave i užasa morate doći.

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po članu ili članici ekipe. S obzirom na ograničen broj mjesta u Metropolisu preporuča se da svoje timove prijavite što je prije moguće, i to putem ovog linka: PRIJAVA ZA KOZu: STRAVA I UŽAS EDITION

Kviz, koji će se sastojati od više od stotinu pitanja, vodit će stand-up meštar Goran Vugrinec Goc koji će pravu atmosferu strave i užasa upotpuniti svojim horor čitanjem stranih imena! Strašan nagradni fond omogućili su vjerni sponzori KOZe. Uz glavnog pokrovitelja kviza Staropramen, tu je i Room Escape by Fox in a Box, The Red Apple Pub, HBO, Miss Donut, Continental Film, Tehnički muzej Nikola Tesla, Loko prirodna kozmetika, Strip centar Tino, i mnogi drugi.

U dogovoru sa Staropramenom, ovo će se pivo na kvizu točiti po cijeni od samo 10 kuna za pola litre točenog, a na ulazu će vas ponovno dočekati i rakija dobrodošlice. Pridružite se u četvrtak kvizu od kojeg će vam se dići kako raspoloženje tako i kosa na glavi!

(Visited 85 times, 1 visits today)

Komentari