Istaknuto
17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

16.10.2018.

The Cure, bend koji je u 40 godina dostigao vrh i tu se utaborio, na vlastiti zahtjev nastupa na Exit festivalu.

Glazba

Prvo izdanje Stereotipa dovodi Dixona u kino Mosor

24.10.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Dixon

Foto: facebook.com/Dixon

Druge nedjelje u studenom ostvarit će se davna želja mnogih ljubitelja elektronske glazbe da kasnovečernju do ranojutarnju plesnu rabotu prebace u manje uobičajene kasnopopodnevne sate jednog od najmirnijih dana u tjednu. Želju ostvaruje te istodobno pridonosi kvalitativnoj i kvantitativnoj progresiji glazbenih večeri u Zagrebu STEREOTIP – novo događanje čije će se debitantsko izdanje održati u nedjelju, 9. studenog, u kinu Mosor, s početkom u 17 i trajanjem do 2 sata. Tom će prilikom gostovati planetarno popularni i isto toliko zauzeti DJ Dixon, koji će se zagrebačkoj publici predstaviti cijelih 6 godina nakon zadnjeg nastupa u Aquariusu i to raskošnim četverosatnim glazbenim setom.

STEREOTIP nastaje kao svojevrsni nastavak Stereo Studija, kolektiva i organizatora glazbenih večeri koje su obilježile 2000-te godine, a koji nikada nije dostojno poslan u bespuća hrvatske plesne povijesti. Prvi STEREOTIP prilika je da se to konačno ispravi i to na najbolji mogući način – slaveći novu zabavu pomalo samoironičnog naziva. Pored osnivača glazbenog labela Innervision i Berlinera s privremenom zagrebačkom adresom – Dixona, sve moguće izvedenice techno, house, tech-house, acid house, deep house, chicago house i ostalih uzbudljivih, repetitivnih, a opet melodioznih plesnih pravaca predstavit će aktivni i uzbudljivi domaći producenti i DJ-i: Petar Dundov, Felver, Omar, Homeboy i Mimi.

Foto: Press / Kino Mosor

Foto: Press / Kino Mosor

Ulaznice za prvi STEREOTIP mogu se od srijede, 22. listopada, kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Early bird ulaznicu po cijeni od 50 kuna moguće je kupiti do ponedjeljka, 27. listopada, nakon čega će se do 8. studenog ulaznice prodavati po cijeni od 80 kuna. Ulaznica će se na ulazu Kina Mosor na sam dan događaja moći kupiti za 99.00 kuna.

Ekipa STEREOTIPA, pored debitantskog plesa u kinu Mosor, najavljuje i buduća redovna mjesečna ili dvomjesečna događanja na zanimljivim lokacijama u Zagrebu, no naglašava da im državna granica neće biti prepreka.

(Visited 143 times, 1 visits today)

Komentari