Istaknuto
05.12.2018.

I ove srijede stižu glazbeni noviteti. Glasujte za za najbolje singlove proteklog tjedna i pomaknite svog favorita na ljestvici.

03.12.2018.

Pažljivo pratite portal jer ćemo u člancima sakrivati najbogatije i najvrijednije nagrade do sada.

Glazba

Punčke na jesen idu na azijsku turneju

21.05.2018. Ziher.hrFoto: Dunja Ercegović

Punčke na jesen kreću na azijsku turneju u sklopu koje će u dva tjedna obići četiri države i osam gradova. Far East Tour prva je turneja Punčka po dalekoj Aziji, a kroz studeni vodi ih u Maleziju, Filipine, Tajvan i Japan. Turneja kreće 3. studenog u Kuala Lumpuru, a nastavlja se u Manili. Nakon toga od 7. do 10. studenog slijedi Tajvan, a turneja u četiri dana staje u četiri najveća grada – Taipei, Kaoshiung, Tainan, Taizhong. Kraj turneje rezerviran je za Tokyo, gdje će Punčke održati dva koncerta.

Nakon nedavno održane velike proljetne turneje po Europi u sklopu koje su obišle osam zemalja, azijska turneja još je jedan dokaz potencijala benda i samo je početak ekspanzije na nove teritorije. S iznimno dugim popisom svirki u svom stažu, Punčke su konstantno koncertno aktivne, a nova daleka turneja je već u pripremi za proljeće iduće godine.

Turneja prati i aktualni EP “Valovi” koji je predstavio novo poglavlje benda. Punčke na gitari i vokalima čini Lucija Ivšić, Anja Tkalec je na basu, dok je Goran Nježić na bubnjevima ujedno i novi član benda.

Foto: Punčke

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari