Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Knjige

Putopisna predavanja u STA Putnom kutu: “Zemlje bambusa, banana, plastičnih vrećica i azbestnih krovova”

31.03.2014. Ziher.hr
foto: sta-zagreb.com

foto: sta-zagreb.com

Sociologinja Kaja Ocvirek-Krušić pričat će o svom putovanju Indokineskim poluotokom godine gospodnje 2012….ups, godine 2555. budističke ere. U periodu od gotovo 8 mjeseci lutala je sama s ruksakom na leđima ustavnim kraljevinama, komunističkim republikama, azijskim tigrovima i predmodernim suptropskim selima. Ako vas smeta kada stranci ne razlikuju baš Hrvatsku, Bosnu i Srbiju, dođite i saznajte kako se Tajland razlikuje od Laosa, Laos od Vijetnama, a Vijetnam od Kambođe. Saznajte kako je to slaviti 3 nove godine u razdoblju od 4 mjeseca, svako jutro doručkovati ekstra ljutu juhu od svinjskog temeljca, prelaziti cestu u milijunskim gradovima u kojima se motori slijevaju u neprekidnom nizu, kako izgledaju budistički hramovi, a kako katoličke crkve u Vijetnamu, kakvog su okusa crvi, skakavci i mnogošta drugo.

Putopisno predavanje održat će se u srijedu, 9.4. u STA Putnom kutku u poslovnici STA putovanja s početkom u 19,00 sati.

foto: sta-zagreb.com

foto: sta-zagreb.com

Komentari