Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Knjige

Putopisna predavanja u STA Putnom kutu: “Zemlje bambusa, banana, plastičnih vrećica i azbestnih krovova”

31.03.2014. Ziher.hr
foto: sta-zagreb.com

foto: sta-zagreb.com

Sociologinja Kaja Ocvirek-Krušić pričat će o svom putovanju Indokineskim poluotokom godine gospodnje 2012….ups, godine 2555. budističke ere. U periodu od gotovo 8 mjeseci lutala je sama s ruksakom na leđima ustavnim kraljevinama, komunističkim republikama, azijskim tigrovima i predmodernim suptropskim selima. Ako vas smeta kada stranci ne razlikuju baš Hrvatsku, Bosnu i Srbiju, dođite i saznajte kako se Tajland razlikuje od Laosa, Laos od Vijetnama, a Vijetnam od Kambođe. Saznajte kako je to slaviti 3 nove godine u razdoblju od 4 mjeseca, svako jutro doručkovati ekstra ljutu juhu od svinjskog temeljca, prelaziti cestu u milijunskim gradovima u kojima se motori slijevaju u neprekidnom nizu, kako izgledaju budistički hramovi, a kako katoličke crkve u Vijetnamu, kakvog su okusa crvi, skakavci i mnogošta drugo.

Putopisno predavanje održat će se u srijedu, 9.4. u STA Putnom kutku u poslovnici STA putovanja s početkom u 19,00 sati.

foto: sta-zagreb.com

foto: sta-zagreb.com

(Visited 120 times, 1 visits today)

Komentari