Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Quasarr i Luxus Lord posljednji izvođači Tuborg Open Faira

05.06.2013. Ziher.hr

Foto: Press

Foto: Press

Riječki Quasarr i korčulansko-zagrebački Luxus Lord posljednji su izvođači dodani na line up Tuborg Open Faira čime se zatvorio popis bendova u kojima će publika moći uživati na Šalati.

LUXUS LORD

Luxus Lord je korčulansko-zagrebačka rock trojka, koja je nakon godina i godina skupljanja iskustva po raznim underground bandovima (poput Good Day To Die) odlučila izbaciti pjesme koje su lagano kuhali već duže vrijeme. “Osjećaj”, najavni single prvog materijala, izlazi van ovih dana, taman uoči nastupa Luxus Lord na Tuborg Open Fairu na Šalati, gdje će u četvrtak 13.06. podijeliti pozornicu s Letom3, Partibrejkersima i Pozdravom Azri.

QUASARR

Riječka indie-pop šestorka u eter se nedavno vratila sjajnim singlom «Sjene» koji najavljuje novi album. Usporedo sa singlom bend je počeo i nastupati, a već su zabilježili nekoliko odličnih koncerata u Ljubljani i Zagrebu kojem se vraćaju u petak, 14. lipnja. Quasarr će otvoriti drugi dan Tuborg Open Faira, a nakon njih pozornicu preuzimaju St!llness, Rambo Amadeus i TBF.

Program:

Četvrtak, 13.06.: Let3, Partibrejkers, Prozdrav Azri, Luxus Lord

Petak, 14.06.: TBF; Rambo Amadeus, St!llness, Quasarr

SIGURNA ZABAVA UZ AKCIJU NEMOJ PITI I VOZITI!

U sklopu akcije Nemoj piti i voziti, Tuborg se pobrinuo za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om. Naime, ulaznice za dvodnevni festival Tuborg Open Fair vrijedit će i kao karta za zagrebački javni prijevoz od 17.00 do 06.00 sati u četvrtak i petak, 13. i 14. lipnja. U tom se razdoblju svi posjetitelji, uz predočenje festivalske ulaznice, mogu besplatno koristiti javnim gradskim prijevozom ZET-a.

ULAZNICE

U velikom broju koncerata koji se nude ovog proljeća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cijene ulaznica i paketa. Namjera je vrhunsku glazbu u sklopu Tuborg Open Faira cijenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu.

 Dnevne ulaznice

50 kn – od 22.5. do 13.6.

60 kn – na dan koncerta na blagajni

 Paket – 2 ulaznice

75 kn – od 22.5. do 13.6.

 

Službena prodajna mjesta:

     Dirty Old Shop, Tratinska 22

     Rockmark, Berislavićeva 13

     Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7

     Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

     Entrio – www.entrio.hr

(Visited 68 times, 1 visits today)

Komentari