Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor: Trijumfalni povratak u Lisinski

05.12.2016. Ziher.hrFoto: Žarko Bašić
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Rade Šerbedžija vraća se trijumfalno u Lisinski, nakon što je prošle godine oduševio publiku trosatnim koncertom na kojem je, uz ostale, kao gost nastupio jedan od najvećih umjetnika, skladatelja, pjesnika, kantautora i pjevača, legendarni Arsen Dedić. Koncert, održan u travnju prošle godine, ovjekovječen je dvostrukim CD-om i DVD-om “Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor – Lisinski 2015.”

Ne boj se, nisi sam

Novi glazbeno-scenski događaj za pamćenje (četvrtak, 22. prosinca) naslovljen je „Ne boj se, nisi sam“. Kako ni jedan njegov koncert nije isti, pretpostavljamo da će biti iznenađenja za vjernu publiku i da će se čuti nove, dosad neobjavljene pjesme. Rade Šerbedžija obradovat će i počastiti svoje vjerne obožavatelje pjesmama s novog albuma i starim hitovima koji su obilježili njegovu karijeru. Uz legendarnog Dragu Mlinarca, na koncertu će nastupiti i gost iznenađenja.

Rade Šerbedžija trenutno je zaokupljen predstavljanjem knjige poezije „Stranac“. Koliko je svestran i darovit umjetnik, dokazuje i premijera njegova prvog filma „Oslobođenje Skoplja“, koji potpisuje kao suredatelj. Na Bratislava International Film Festivalu, 11. studenoga, primio je nagradu za životno djelo. Umjetnost uvijek preuzima nove i uzbudljive sadržaje i oblike. Rade Šerbedžija ih zna majstorski predstaviti. Dođite, poslušajte i zajedno s nama uživajte u vrhunskom spoju riječi i glazbe – „Ne boj se, nisi sam“ s Radom Šerbedžijom.

Cijene ulaznica kreću se od 130 do 220 kuna.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari