Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Radio Student predstavlja hip-hop party u Ribnjaku uz Mixtape Sessions

18.02.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

20.02 Mixtape Sessions ft. Soul BrothersOvog četvrtka, 20.2., Radio Student u Rock klubu Ribnjak predstavlja hip hop večer pod pokroviteljstvom hip hop radio-emisije „Mixtape Sessions“ kroz koju će Vas voditi DJ NoDef te posebni gosti – Dj Slip Mat & Soul Bader, poznatiji kao Soul Brothers.

Soul Bader & DJ Slip Mat nedavno je formiran dvojac koji svira na 4 gramofona. Odrasli su u zlatnom dobu rapa, a glazba je ovo dvoje prijatelja i povezala. Prvenstveno puštaju funky rap, ali koketiraju i s povezanim žanrovima poput soula, funka i jazza. Nedavno su pokrenuli „Git down!“ večer koja se održava jednom mjesečno u zagrebačkom klubu Katran, a kako stvari stoje – za njih najbolje vrijeme tek dolazi!

Funky hip hop kao tematika večeri savršeno će pristajati svakome željnog dobrog ritma i izazovnog plesa. Slip Mat, posebno za Vas, izabrat će najbolje od zlatne ere boom bap hip hopa dok će Soul Bader začiniti svoj hip hop set s pokojim funk raritetom. Stoga, ako ste zainteresirani čuti kako zvuči pravi DJ set, ako želite osjetiti vibru pravog hiphop partya, posjetite Rock Klub Ribnjak u četvrtak i zabavite se.

Jazz fanatik, hip-hop head i kršitelj copyright-a, NoDef je glazbeni freak na kakvog se rijetko nailazi. Njegovo umijeće scratchanja i umikasavanja, poznavanje glazbe te vrhunska selekcija, razlog su zbog kojeg je, uz DJ Chilla, domaćin Phat KSET programa i emisije Mixtape Sessions na Radio Studentu (četvrtkom od 20:00). NoDef se poigrava žanrovima i pločama miješajući sve naraštaje hip hopa i rapa s jazz, soul, funk i sličnim klasicima.  Prikopčan iglama kroz koje teče informacijski kaos, njegov mozak, umrežen u svemir bitova, traži red u vremenskom kontinuumu manipulirajući kolektivnom memorijom i snovima Slušatelja. Izaziva vas da se izgubljeni u ritmu ponovo pronađete u kolektivnoj meditaciji.

Start je u 22:00, upad je 10 kuna, a ostale informacije pronađite na FB fan pageu Radio Student predstavlja Studentski četvrtak.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari