Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Vizart

Rasplesane žirafe i šareni kišobrani u Puli

20.06.2013. Andrea ĆorićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Fucfestival.com/Teatro Pavana

Foto: Fucfestival.com/Teatro Pavana

FUČ – Festival uličnih čarobnjaka, otvara se večeras u Puli pod nazivom Pulične večeri. Traje samo dva dana, danas i sutra, a nakon toga se seli u Novigrad gdje će nositi naziv Čarobni NoviGrad. Ovaj ulični festival prvi put je održan 2005. godine, održavao se šest godina zaredom, a zatim su ga financijski problemi ugasili. Ove godine se vraća i, kako pišu na službenoj stranici festivala, Pula i Novigrad ponovno postaju gradovi čarolije!

Oni koji su u Puli ovih dana mogli su već primjetiti “magične” detalje po gradu. Tako je ulica koja vodi do Slavoluka Sergijevaca ukrašena visećim kišobranima – nije loše rješenje kao šarena zaštita od sunca u ovim vrućim danima. Ipak, prava magija počinje večeras oko 18:30 kada se otvaraju radionice za djecu, a program se nastavlja raznoraznim izvedbama uličnih umjetnika. Kao posebna atrakcija predstavljen je Teatro Pavana, skupina koja stiže iz Nizozemske i na festival dovodi svoje pokretne žirafe izarađene u prirodnoj veličini.

(Visited 215 times, 1 visits today)

Komentari