Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Izvještaj: Electrosexual – I lezbe znaju partijati

03.02.2013. Borna RadatovićVrijeme čitanja: 2 minute
Electrosexual

Electrosexual

 

Ovaj petak 1. veljače u klubu Attack je gostovao svestrani francuski glazbenik s berlinskom adresom stanovanja. Poznat je po bliskoj suradnji s članovima Scream Club dua, ali u petak je imao samostalni nastup u organizaciji ZbeLeTron kolektiva.

Kada bi išli sumirati cijelu večer zaključili bi da ona nije bila toliko loša. Par stvari nije bilo na očekivanoj razini dok su s druge strane neki faktori bili i iznad očekivanja od tih je izvrstan visuals koji su priredili Tanja i 400 zečeva. Također pohvale idu “manjim imenima” koja su nastupila prije i nakon headlinera; Dj Bo1, Das Frau i Dj duo MiniNe. Oni su pripremili atmosferu koju je Electrosexual trebao još više rasplamsati, ali njegov početak je bio više nego razočaravajući. Naime iako kao DJ ima riječi hvale, njegove vokalne sposobnosti kojima je otvorio nastup su bile loše! U njegovu obranu treba nadodati da ni ozvučenje nije bilo najbolje. Bez obzira na navedeno prvi dio nastupa su obilježili izobličeni zvukovi koji su, zbog razglasa ili pretjerivanja sa zvučnim efektima, od možda dobrog pjevanja ispali kao neartikulirani zvukovi!

Na svu sreću to je bio samo dio nastupa: nakon klimavog početka i ostavljanja mikrofona i odlaska na pravu stranu DJ-pulta stvari su se poboljšale. Taj dio nastupa je bio na razini, odličan izbor pjesama, uglavnom njegov karakteristični pop/techno/minimal mix zvukova, podigao je atmosferu i rasplesao nažalost malobrojnu publiku. Ali i taj svijetli dio je bio nakratko prekinut radi intervencije policije koja je došla pred ulaz i zbog koje su bili primorani ugasiti zvučnike dok se situacija ne riješi. Zbog toga je i ovako malobrojna publika otišla na zrak, ali veliki dio se nije ni vratio kada je nastavljen nastup. Ostatak je protekao po planu i do kraja večeri je nastavljeno u istom tonu, te nakon kasnije ok odrađenog posla glavnu zvijezdu su zamijenili već navedeni DJ-i koji su do ranih jutarnjih sati držali tada već skoro prazan klub na nogama.

Sve u svemu zanimljiva večer koja je mogla biti puno bolja, ali ipak je obilježena velikim tonom razočaranja.

(Visited 158 times, 1 visits today)

Komentari