Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Red Bull Music Academy i ove godine na Terraneu!

04.07.2013. Ziher.hr
Foto: facebook.com/terraneo

Foto: facebook.com/terraneo

Red Bull Music Academy ove godine dolazi na otvorenu pozornicu Terraneo Festivala. Ovogodišnji program trajat će sva tri dana festivala. Novosti ove godine uključuju to da se Red Bull Music Academy seli na otvoreno i zauzima mjesto na kojem je prošle godine bila Aero Stage. I ove godine nastupaj renomirana imena kao što su Norman Jay, DJ Rashad i DJ Spinn, Jesse Boykins III, Kyodai, Mad Mats i mnogi drugi domaći i strani izvođači.

Red Bull Music Academy je osnovana 1998. godine i putujuća je serija glazbenih radionica koja je posjetila velik broj gradova diljem svijeta. U svibnju je u New Yorku održano 15. izdanje akademije, a u sklopu radionica, festivala, klupskih noći i live koncerata nastupilo je preko 230 glazbenika. Na Terraneo festivalu će nastupati:
Norman Jay (Velika Britanija)
Dj Spinn & Dj Rashad (SAD)
Jesse Boykins III (SAD)
Tokimonsta (SAD)
Rustam Ospanoff (Kazahstan)
MayaVanya (Novi Zeland)
Kyodai (Španjolska)
Mad Mats (Švedska)
Eddy Ramich (Hrvatska)
Davor O (Hrvatska)
Audio InFunktion (BiH)
Maja Milich (Hrvatska)
Jan Kincl (Hrvatska)

(Visited 19 times, 1 visits today)

Komentari