Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Red Bull Music Academy i ove godine na Terraneu!

04.07.2013. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/terraneo

Foto: facebook.com/terraneo

Red Bull Music Academy ove godine dolazi na otvorenu pozornicu Terraneo Festivala. Ovogodišnji program trajat će sva tri dana festivala. Novosti ove godine uključuju to da se Red Bull Music Academy seli na otvoreno i zauzima mjesto na kojem je prošle godine bila Aero Stage. I ove godine nastupaj renomirana imena kao što su Norman Jay, DJ Rashad i DJ Spinn, Jesse Boykins III, Kyodai, Mad Mats i mnogi drugi domaći i strani izvođači.

Red Bull Music Academy je osnovana 1998. godine i putujuća je serija glazbenih radionica koja je posjetila velik broj gradova diljem svijeta. U svibnju je u New Yorku održano 15. izdanje akademije, a u sklopu radionica, festivala, klupskih noći i live koncerata nastupilo je preko 230 glazbenika. Na Terraneo festivalu će nastupati:
Norman Jay (Velika Britanija)
Dj Spinn & Dj Rashad (SAD)
Jesse Boykins III (SAD)
Tokimonsta (SAD)
Rustam Ospanoff (Kazahstan)
MayaVanya (Novi Zeland)
Kyodai (Španjolska)
Mad Mats (Švedska)
Eddy Ramich (Hrvatska)
Davor O (Hrvatska)
Audio InFunktion (BiH)
Maja Milich (Hrvatska)
Jan Kincl (Hrvatska)

(Visited 27 times, 1 visits today)

Komentari