Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Remake jednog od najstrašnijih horora : Carrie se vraća u listopadu

03.01.2013. Rebeka LesacVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Screenshot; Youtube

Foto: Screenshot; Youtube

Oni koji su ga gledali davne 1976. i danas sigurno zadrhte na spomen imena Carrie.  Priča o mladoj i preplašenoj srednjoškolki koja biva ponižena na vlastitoj maturalnoj večeri od strane svojih vršnjaka baš u trenutku kad  otkriva svoje telekinetičke moći, iznikla je iz pera Stephena Kinga a Brian de Palma postao je redatelj istoimenog filma.

U ovoj tek započetoj godini očekuje nas remake iste priče. Iako su prve najave “Carrie” dovodile u kina već u ožujku, došlo je do promjene te se premijera očekuje u listopadu što su mnogi već prepoznali kao dobar tajming zbog haloweena ali i zbog početka mnogih nominacija za prestižne dodjele na koje, čini se, ekipa ovog remakea već pretendira.

Redateljsku stolicu  je  preuzela Kimberly Peirce (Sjećanja jedne gejše, Dečki ne plaču) a Carrie će ovog puta utjeloviti  Chloe Moretz (Hugo)  dok će Julianne Moore glumiti njenu nestabilnu majku.

U međuvremenu je izašao i novi poster koji na sebi i dalje ima stari datum premijere (to valjda za slučaj ako se postprodukcija predomisli i drugi put)

foto:http://thefilmstage.com/news/carrie-remake-delayed-to-october-2013-plus-new-blood-soaked-poster/

foto:http://thefilmstage.com/news/carrie-remake-delayed-to-october-2013-plus-new-blood-soaked-poster/

izvor:The Film Stage

(Visited 202 times, 1 visits today)

Komentari