Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Remake jednog od najstrašnijih horora : Carrie se vraća u listopadu

03.01.2013. Rebeka Lesac
Foto: Screenshot; Youtube

Foto: Screenshot; Youtube

Oni koji su ga gledali davne 1976. i danas sigurno zadrhte na spomen imena Carrie.  Priča o mladoj i preplašenoj srednjoškolki koja biva ponižena na vlastitoj maturalnoj večeri od strane svojih vršnjaka baš u trenutku kad  otkriva svoje telekinetičke moći, iznikla je iz pera Stephena Kinga a Brian de Palma postao je redatelj istoimenog filma.

U ovoj tek započetoj godini očekuje nas remake iste priče. Iako su prve najave “Carrie” dovodile u kina već u ožujku, došlo je do promjene te se premijera očekuje u listopadu što su mnogi već prepoznali kao dobar tajming zbog haloweena ali i zbog početka mnogih nominacija za prestižne dodjele na koje, čini se, ekipa ovog remakea već pretendira.

Redateljsku stolicu  je  preuzela Kimberly Peirce (Sjećanja jedne gejše, Dečki ne plaču) a Carrie će ovog puta utjeloviti  Chloe Moretz (Hugo)  dok će Julianne Moore glumiti njenu nestabilnu majku.

U međuvremenu je izašao i novi poster koji na sebi i dalje ima stari datum premijere (to valjda za slučaj ako se postprodukcija predomisli i drugi put)

foto:http://thefilmstage.com/news/carrie-remake-delayed-to-october-2013-plus-new-blood-soaked-poster/

foto:http://thefilmstage.com/news/carrie-remake-delayed-to-october-2013-plus-new-blood-soaked-poster/

izvor:The Film Stage

(Visited 183 times, 2 visits today)

Komentari