Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Film

Ridley Scott definitivno snima nastavak Prometheusa

21.06.2013. Marino Čajdo
Foto: Facebook.com/Prometheus

Foto: Facebook.com/Prometheus

20th Century Fox definitivno ide naprijed sa snimanjem nastavka Prometheusa. Službeni site filma donosi vijest kako su studio i redatelj/producent Ridley Scott odabrali Jacka Paglena (Transcendence) za scenarij nastavka.

Site također navodi kako će zvijezde prvog Prometheusa, Noomi Rapace i Michael Fassbender, vjerojatno reprizirati svoje uloge iako je nejasno u kojem će smjeru nastavak krenuti.

Nadajmo se da će, nakon puno vike nizašto oko prvog nastavka ovog wannabe sf-spektakla i svojevrsnog prequela Aliena, novo ostvarenje imati nešto više sreće kod publike i kritike. Podsjetimo, nejasan rasplet (pa zapravo uvod i zaplet također) uzrok je nezadovoljstva mnogih koji su film iščekivali, a dugo je vremena bilo upitno treba li popravljati štetu i uopće snimati nastavak.

(Visited 91 times, 1 visits today)

Komentari