Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Ridley Scott definitivno snima nastavak Prometheusa

21.06.2013. Marino Čajdo
Foto: Facebook.com/Prometheus

Foto: Facebook.com/Prometheus

20th Century Fox definitivno ide naprijed sa snimanjem nastavka Prometheusa. Službeni site filma donosi vijest kako su studio i redatelj/producent Ridley Scott odabrali Jacka Paglena (Transcendence) za scenarij nastavka.

Site također navodi kako će zvijezde prvog Prometheusa, Noomi Rapace i Michael Fassbender, vjerojatno reprizirati svoje uloge iako je nejasno u kojem će smjeru nastavak krenuti.

Nadajmo se da će, nakon puno vike nizašto oko prvog nastavka ovog wannabe sf-spektakla i svojevrsnog prequela Aliena, novo ostvarenje imati nešto više sreće kod publike i kritike. Podsjetimo, nejasan rasplet (pa zapravo uvod i zaplet također) uzrok je nezadovoljstva mnogih koji su film iščekivali, a dugo je vremena bilo upitno treba li popravljati štetu i uopće snimati nastavak.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari