Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Ridley Scott definitivno snima nastavak Prometheusa

21.06.2013. Marino ČajdoVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com/Prometheus

Foto: Facebook.com/Prometheus

20th Century Fox definitivno ide naprijed sa snimanjem nastavka Prometheusa. Službeni site filma donosi vijest kako su studio i redatelj/producent Ridley Scott odabrali Jacka Paglena (Transcendence) za scenarij nastavka.

Site također navodi kako će zvijezde prvog Prometheusa, Noomi Rapace i Michael Fassbender, vjerojatno reprizirati svoje uloge iako je nejasno u kojem će smjeru nastavak krenuti.

Nadajmo se da će, nakon puno vike nizašto oko prvog nastavka ovog wannabe sf-spektakla i svojevrsnog prequela Aliena, novo ostvarenje imati nešto više sreće kod publike i kritike. Podsjetimo, nejasan rasplet (pa zapravo uvod i zaplet također) uzrok je nezadovoljstva mnogih koji su film iščekivali, a dugo je vremena bilo upitno treba li popravljati štetu i uopće snimati nastavak.

(Visited 105 times, 1 visits today)

Komentari