Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Ridley Scott definitivno snima nastavak Prometheusa

21.06.2013. Marino Čajdo
Foto: Facebook.com/Prometheus

Foto: Facebook.com/Prometheus

20th Century Fox definitivno ide naprijed sa snimanjem nastavka Prometheusa. Službeni site filma donosi vijest kako su studio i redatelj/producent Ridley Scott odabrali Jacka Paglena (Transcendence) za scenarij nastavka.

Site također navodi kako će zvijezde prvog Prometheusa, Noomi Rapace i Michael Fassbender, vjerojatno reprizirati svoje uloge iako je nejasno u kojem će smjeru nastavak krenuti.

Nadajmo se da će, nakon puno vike nizašto oko prvog nastavka ovog wannabe sf-spektakla i svojevrsnog prequela Aliena, novo ostvarenje imati nešto više sreće kod publike i kritike. Podsjetimo, nejasan rasplet (pa zapravo uvod i zaplet također) uzrok je nezadovoljstva mnogih koji su film iščekivali, a dugo je vremena bilo upitno treba li popravljati štetu i uopće snimati nastavak.

(Visited 97 times, 1 visits today)

Komentari