Istaknuto
22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Nadam se da i u ovom izdanju za mjesec veljaču ima za svakog ponešto. Melodičnog black metala mi je previše za barem par mjeseci.

Glazba

Robbie Williams otvara ovogodišnji Sziget festival

02.02.2015. Ziher.hrFoto: facebook.com/szigetfestival
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Sziget festival s ponosom objavljuje novo glazbeno ime na svom popisu – Robbie Williamsa, koji će nastupiti prvi dan festivala u Budimpešti, 10. kolovoza.

Nakon višegodišnje pauze Williams ove godine kreće na veliku svjetsku turneju. Upravo se Sziget, jedan od najvećih europskih festivala, može pohvaliti s Robbie Williamsom kao headlinerom festivala. Robbie će u sklopu svoje „Let Me Entertain You“ turneje 10. kolovoza nastupiti u Budimpešti na slavnom Otoku slobode. Turneju će započeti 25. ožujka u Madridu, a nastupit će i u Francuskoj, Rusiji, Poljskoj, Češkoj, Litvi, Letoniji i Izraelu.

Williams je tijekom svoje samostalne karijere prodao više od 70 milijuna albuma te osvojio više BRIT Awards nego bilo koji drugi glazbenik. Robbie je održao najveći koncert na otvorenom u povijest u Britaniji sa 375 000 posjetitelja. Također drži rekord najviše prodanih karata za koncert u jednom danu – 1.6 milijuna. Sve su to činjenice koje dokazuju kako je Robbie jedan od najvećih izvođača današnjice, te će to svakako dokazati i na Szigetu 10. kolovoza.

Sziget festival održava se već 23. godinu za redom na Otoku slobode u Budimpešti, a ove je godine proglašen najboljim velikim europskim festivalom 2014. godine.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari