Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Robbie Williams otvara ovogodišnji Sziget festival

02.02.2015. Ziher.hrFoto: facebook.com/szigetfestival

Sziget festival s ponosom objavljuje novo glazbeno ime na svom popisu – Robbie Williamsa, koji će nastupiti prvi dan festivala u Budimpešti, 10. kolovoza.

Nakon višegodišnje pauze Williams ove godine kreće na veliku svjetsku turneju. Upravo se Sziget, jedan od najvećih europskih festivala, može pohvaliti s Robbie Williamsom kao headlinerom festivala. Robbie će u sklopu svoje „Let Me Entertain You“ turneje 10. kolovoza nastupiti u Budimpešti na slavnom Otoku slobode. Turneju će započeti 25. ožujka u Madridu, a nastupit će i u Francuskoj, Rusiji, Poljskoj, Češkoj, Litvi, Letoniji i Izraelu.

Williams je tijekom svoje samostalne karijere prodao više od 70 milijuna albuma te osvojio više BRIT Awards nego bilo koji drugi glazbenik. Robbie je održao najveći koncert na otvorenom u povijest u Britaniji sa 375 000 posjetitelja. Također drži rekord najviše prodanih karata za koncert u jednom danu – 1.6 milijuna. Sve su to činjenice koje dokazuju kako je Robbie jedan od najvećih izvođača današnjice, te će to svakako dokazati i na Szigetu 10. kolovoza.

Sziget festival održava se već 23. godinu za redom na Otoku slobode u Budimpešti, a ove je godine proglašen najboljim velikim europskim festivalom 2014. godine.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Komentari