Istaknuto
16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

06.09.2018.

Na jednom mjestu okupili smo najzanimljivije koncerte koji nas ove jeseni očekuju u Zagrebu i Rijeci. Pred nama je sjajna jesen koju će obilježiti Deafheaven, God Is An Astronaut, Editors, Jethro Tull, Mudhoney, ali i brojni domaći izvođači.

Glazba

Robbie Williams otvara ovogodišnji Sziget festival

02.02.2015. Ziher.hrFoto: facebook.com/szigetfestival

Sziget festival s ponosom objavljuje novo glazbeno ime na svom popisu – Robbie Williamsa, koji će nastupiti prvi dan festivala u Budimpešti, 10. kolovoza.

Nakon višegodišnje pauze Williams ove godine kreće na veliku svjetsku turneju. Upravo se Sziget, jedan od najvećih europskih festivala, može pohvaliti s Robbie Williamsom kao headlinerom festivala. Robbie će u sklopu svoje „Let Me Entertain You“ turneje 10. kolovoza nastupiti u Budimpešti na slavnom Otoku slobode. Turneju će započeti 25. ožujka u Madridu, a nastupit će i u Francuskoj, Rusiji, Poljskoj, Češkoj, Litvi, Letoniji i Izraelu.

Williams je tijekom svoje samostalne karijere prodao više od 70 milijuna albuma te osvojio više BRIT Awards nego bilo koji drugi glazbenik. Robbie je održao najveći koncert na otvorenom u povijest u Britaniji sa 375 000 posjetitelja. Također drži rekord najviše prodanih karata za koncert u jednom danu – 1.6 milijuna. Sve su to činjenice koje dokazuju kako je Robbie jedan od najvećih izvođača današnjice, te će to svakako dokazati i na Szigetu 10. kolovoza.

Sziget festival održava se već 23. godinu za redom na Otoku slobode u Budimpešti, a ove je godine proglašen najboljim velikim europskim festivalom 2014. godine.

(Visited 72 times, 1 visits today)

Komentari