Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Robert Downey Jr. demantirao glasine o pojavljivanju glumaca iz Avengersa u novom Iron Manu

30.01.2013. Valentina Botica

522920_10151206591362290_1501985955_n

Iako se načulo da bi se u Iron Manu 3 mogli pojaviti neki glumci iz Avengersa, Downey Jr. izjavio je da su za to ipak male šanse. Također je rekao:

Avengers su bili takvo olakšanje i priznanje vizije Kevina Feigea. Kako je Kevin predvidio, sljedeći korak bio je dovesti nekoga poput Shanea Blacka i – bez pretvaranja da Avengers ne postoje – pronaći način da se vratimo u neku vrstu ponovnog istraživanja Tonyjeva svijeta. Smatrao je da bi, kao prvo, bilo zabavno publici, i kao drugo, „rasturilo“ bi na drukčiji način od Avengersa. Ali ne možemo si pomoći – sada u svakom Marvelovom filmu postoje prilike gdje bi njegovi novi „kompići“ bili korisni. Tako da su oni, možemo reći, u atmosferi, ali ne očekujem da ćemo ih u ovom filmu vidjeti i na tlu.“

Novog Iron Mana režira Shane Black (također je i napisao scenarij za film), koji je najpoznatiji po scenarijima za Smrtonosno oružje. Film bi trebao stići u kina u svibnju 2013. godine, a vjerujemo da će, kao i prethodnici, postići velik uspjeh.

Trailer za Iron Man 3:

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari