Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Film

Iron Man vs Marvel: Robert Downey Jr. u bitci za veće plaće kolegama Avengersima

11.05.2013. Paula Bračko
Foto: www.facebook.com/robertdowneyjr

Foto: www.facebook.com/robertdowneyjr

Kod Marvela uvijek nešto novo: Iron Man 3 još uvijek puni kino blagajne, Thor: The Dark World je u post-produkciji i očekujemo ga 7.11. ove godine, Captain America: The Winter Soldier se trenutno snima, a ABC-jeva serija Agents of S.H.I.E.L.D je i službeno potvrđena te uskoro kreće s prikazivanjem. Serija je djelo Joss Whedonovih ruku. Redatelj i scenarist Avengersa prihvatio se snimanja prve sezone o grupi agenta predvođenih Philom Coulsonom (Clark Gregg) koji je umro u blockbusteru o Marvelovim superjunacima, ali će uskrsnuti u novoj seriji.

>> Marvelovi agenti dobivaju svoju seriju!

U seriji se neće pojaviti nijedan od likova viđenih u Avengersima, osim Coulsona. Međutim, čitava fama podigla se prije tri dana kad je objavljeno da se Robert Downey Jr., kojem je istekao ugovor s Marvelom nakon izlaska filma Iron Man 3, odbija pridružiti snimanju nastavka Avengers 2. Naime, Downey Jr. smatra da su njegovi kolege superjunaci (Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo i Jeremy Renner) potplaćeni i zahtjeva da se ta nepradva ispravi prije nego potpiše novi ugovor. Još odavno je u javnost procurila informacija da je Downey Jr. za ulogu u Avengersima bio plaćen 50 milijuna dolara, dok su njegovi kolege dobili znatno manje svote od otprilike 200 000 dolara. Ekipa sad traži da ih se isplati s 5 milijuna dolara unaprijed dok je Downey Jr. ponudio da njemu smanje plaću kako bi ujednačili ostatku glumaca.

Marvel i Disney su vrlo zainteresirani za drugi, ali i treći nastavak ovog blockbustera jer se ipak radi o filmu koji je treći po zaradi u svijetu tako da im je u interesu da se cijela ova situacija razriješi što prije. Hoće li sve imati happy end kakvom se fanovi nadaju ili će rezultirati odustajanjem od cijelog projekta, vidjet ćemo za par dana.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari