Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Glazba

Robert Pattinson svirao gitaru na pjesmi 'Birds' Death Gripsa

02.12.2014. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Death Grips

Foto: facebook.com/ Death Grips

Eksperimentalni hip hop i zvijezda Twilighta? Zvuči kao pomalo suluda kombinacija, ali potvrđeno je da je glumac Robert Pattinson surađivao s trojcem Death Grips. Radi se o najavnom singlu Birds, s prošlogodišnjeg albuma “Government Plates”. Nakon što se po medijima pojavljivao na slikama s bendom, počela su nagađanja koja su potvrđena nedavno. Bubnjar benda, Zach Hill, mobitelom je snimio Pattinsona kako svira gitaru i ukomponirao isto na eksperimentalnu, noise pjesmu. Kako to zvuči možete poslušati u nastavku, a ako vam se sviđa zanimljiv zvuk Death Gripsa, ove godine bend je objavio posljednji studijski album “The Powers That”, ubrzo nakon kojeg se raspao.

Pattinsonov dar za glazbu neki su prepoznali još i u Twilight soundtracku, gdje je pokazao svoju nježnu akustično-kantautorsku stranu. Međutim, ima li glazbeni obrat veze uz glumčevu novu partnericu – FKA Twigs, ili ne – suradnja s Death Gripsima je zanimljiv korak dalje. Nakon vidljive suradnje počele su i glasine o tome da bend snima kratki film  s Pattinsonom, no Death Gripsi ipak pobijaju da će do toga doći.

 

(Visited 125 times, 1 visits today)

Komentari