Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Glazba

Rock Werchter: Možda najbolji lineup godine?

27.06.2013. Damir Martinović
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Organizatori ovogodišnjeg Rock Werchter, koji će se održati od 4. do 7. srpnja u Werchteru, Belgija, nedavno su na službenim stranicama objavili da je festival gotovo rasprodan, te da će pružiti još jednu priliku fanovima puštajući zadnji kontigent karata u prodaju.

Dovoljno je da samo bacite pogled na lineup koji očekuje te sretnike da vam bude jasno zašto vlada toliko ludilo oko navedenog festivala. Imena poput: Vampire Weekend, The National, Netsky, Green Day, Bloc Party, Dizzee Rascal, te mnogi drugi.

Ako želite sliniti: http://www.rockwerchter.be/en/line-up/thursday

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari