Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Rock Werchter: Možda najbolji lineup godine?

27.06.2013. Damir MartinovićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Organizatori ovogodišnjeg Rock Werchter, koji će se održati od 4. do 7. srpnja u Werchteru, Belgija, nedavno su na službenim stranicama objavili da je festival gotovo rasprodan, te da će pružiti još jednu priliku fanovima puštajući zadnji kontigent karata u prodaju.

Dovoljno je da samo bacite pogled na lineup koji očekuje te sretnike da vam bude jasno zašto vlada toliko ludilo oko navedenog festivala. Imena poput: Vampire Weekend, The National, Netsky, Green Day, Bloc Party, Dizzee Rascal, te mnogi drugi.

Ako želite sliniti: http://www.rockwerchter.be/en/line-up/thursday

(Visited 46 times, 1 visits today)

Komentari