Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Rock zvijezde oformile novu supergrupu!

01.03.2013. Monika Savić
Fotomontaža: Ziher.hr

Fotomontaža: Ziher.hr

Mike McCready iz Perl Jama i Duff McKagan iz Guns ‘n Rosesa odlučili su oformiti novu supergrupu još uvijek nepoznatog imena. Rockerima se pridružio i bivši član benda Screaming Trees, bubnjar Barrett Martin.

”Duff, Barrett i ja smo se našli. Napisali smo neke nove stvari i uzeli smo neke stare demo snimke Mad Seasonsa s neobjavljenog drugog albuma ”Disinformation” pa trenutno pokušavamo nešto napraviti s njima… Pregovaramo s Jazom iz benda Killing Joke i ja sam pokušao naći neke pjevače s kojima bi radio na nekima od tih novih stvari.”, izjavio je McCready za Billboard.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Komentari