Istaknuto
19.10.2017.

Večeras se u Francuskom paviljonu otvara izložba međunarodno priznate multimedijalne umjetnice OKO, povodom čega smo ukratko popričali s autoricom.

11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

Glazba

Rock zvijezde oformile novu supergrupu!

01.03.2013. Monika Savić
Fotomontaža: Ziher.hr

Fotomontaža: Ziher.hr

Mike McCready iz Perl Jama i Duff McKagan iz Guns ‘n Rosesa odlučili su oformiti novu supergrupu još uvijek nepoznatog imena. Rockerima se pridružio i bivši član benda Screaming Trees, bubnjar Barrett Martin.

”Duff, Barrett i ja smo se našli. Napisali smo neke nove stvari i uzeli smo neke stare demo snimke Mad Seasonsa s neobjavljenog drugog albuma ”Disinformation” pa trenutno pokušavamo nešto napraviti s njima… Pregovaramo s Jazom iz benda Killing Joke i ja sam pokušao naći neke pjevače s kojima bi radio na nekima od tih novih stvari.”, izjavio je McCready za Billboard.

Komentari