Istaknuto
21.01.2018.

Sanja Šiljković, kantautorica koja stoji iza projekta SUN U, u razgovoru nam je otkrila nešto više o svojem prvom singlu, planovima za budućnost, glazbenim projektima u kojima sudjeluje i svojoj glazbenoj prošlosti.

09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

Glazba

Rock zvijezde oformile novu supergrupu!

01.03.2013. Monika Savić
Fotomontaža: Ziher.hr

Fotomontaža: Ziher.hr

Mike McCready iz Perl Jama i Duff McKagan iz Guns ‘n Rosesa odlučili su oformiti novu supergrupu još uvijek nepoznatog imena. Rockerima se pridružio i bivši član benda Screaming Trees, bubnjar Barrett Martin.

”Duff, Barrett i ja smo se našli. Napisali smo neke nove stvari i uzeli smo neke stare demo snimke Mad Seasonsa s neobjavljenog drugog albuma ”Disinformation” pa trenutno pokušavamo nešto napraviti s njima… Pregovaramo s Jazom iz benda Killing Joke i ja sam pokušao naći neke pjevače s kojima bi radio na nekima od tih novih stvari.”, izjavio je McCready za Billboard.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Komentari