Istaknuto
04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

29.07.2018.

Oliver Dragojević utkao se u toliko obiteljskih priča i zajedničkih trenutaka da smo zaboravili obraćati pažnju da je tu. I kako to valjda uvijek biva, dok netko ne uzdrma svakodnevnicu koju imamo, dok ne uzme njen komadić, ne primjećujemo da je tu i da je silno vrijedna.

Glazba

Rock zvijezde oformile novu supergrupu!

01.03.2013. Monika Savić
Fotomontaža: Ziher.hr

Fotomontaža: Ziher.hr

Mike McCready iz Perl Jama i Duff McKagan iz Guns ‘n Rosesa odlučili su oformiti novu supergrupu još uvijek nepoznatog imena. Rockerima se pridružio i bivši član benda Screaming Trees, bubnjar Barrett Martin.

”Duff, Barrett i ja smo se našli. Napisali smo neke nove stvari i uzeli smo neke stare demo snimke Mad Seasonsa s neobjavljenog drugog albuma ”Disinformation” pa trenutno pokušavamo nešto napraviti s njima… Pregovaramo s Jazom iz benda Killing Joke i ja sam pokušao naći neke pjevače s kojima bi radio na nekima od tih novih stvari.”, izjavio je McCready za Billboard.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Komentari