Istaknuto
14.11.2018.

Otvaramo ti vrata Ziher zajednice - pridruži nam se!

14.11.2018.

Ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a sve ostalo je na vama. Vi odlučujete koji novitet zaslužuje biti na vrhu.

Glazba

Rolin Humes imaju spot za pjesmu 'Freedom' s debitantskog albuma

22.09.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/rolinhumes

Foto: facebook.com/rolinhumes

Pjesma Freedom nalazi se na prvom albumu benda Rolin Humes, „Rolin Humes welcomes you to the Penultimate Supper 6/8“, a sada je dobila i svoju video verziju. Radi se zapravo o remakeu kućnog uratka koji je snimljen prije četiri godine za prvu verziju pjesme.

Spot su snimali i montirali dečki iz Smartcube Production, Igor Raguž i Vedran Tomac, koji kažu: ”Dečki iz benda su već imali ideju i skicu spota, a mi smo to obogatili sa nekoliko detalja da spot bude atraktivan. Pjesmu smo snimali ubrzano kako bi u finišu dobili slowmotion pokrete sa savršenim poklapanjem i izgovorom riječi. Moramo pohvaliti Robija koji je tjedan dana vježbao pjevati pjesmu duplo brže kako bi sve ispalo što točnije. Sigurni smo da će spot biti zapažen, što zbog ideje, što zbog odlične pjesme Rolin Humes-a i nadamo se da ćemo nastaviti suradnju i kada dečki naprave novi album”.

Spot je sniman u prostorima Sisačke udruge mladih SKWHAT, te im se dečki iz Rolin Humes ovim putem žele zahvaliti na ustupljenom prostoru.

Rolin Humes, čiji su članovi Robi Hudulin, Matej Smiljanić, Nikola Smiljanić i Emil Bišćan, ovim video spotom žele zaokružiti promociju svog albuma prvijenca, koji je izdan u samostalnom izdanju benda 2013. godine te sadrži sedam pjesama. Album je dobio mnogo pozitivnih kritika, kako u Hrvatskoj, tako i u cijeloj regiji, te u zemljama kao što su Engleska, Njemačka, S.A.D. i Australija. Kako bend postoji samo tri godine dečki puno sviraju po glazbenim festivalima i natjecanjima te do sada imaju osvojeno čak pet natjecanja.

U prvih devet mjeseci 2014. godine bend je odsvirao više od četrdeset koncerata, od Njemačke, preko Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine do Crne Gore, a uskoro slijedi i nastup u Austriji. Nakon koncertima ispunjene godine dečki uskoro ulaze u studio kako bi snimili drugi album, za koji već imaju pripremljeni cijeli materijal.

(Visited 138 times, 1 visits today)

Komentari