Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Rolling Stonesi rasprodali Hyde Park u 3 minute

05.04.2013. Antonia Šeremet
Foto: facebook.com/therollingstones

Foto: facebook.com/therollingstones

The Rolling Stones su zadnji put nastupali u londonskom Hyde Parku 1969. godine. Ove godine koncert će održati 06. srpnja, točno sedam dana nakon koncerta kojeg će održati na festivalu Glastonbury. Karte, njih 65,000 po 95 funti jutros su krenule u prodaju i planule u roku od 3 minute, što je čak 4 minute manje od koncerta koji je bend održao prošle godine u O2 areni. Iako je velik broj fanova bio ljut zbog cijena jer su karte za VIP dio bile 300 funti (oko 2800 kn) te su mislili da svi oni koji kupe normalne karte neće moći vidjeti bend, jedan od organizatora je rekao da će svi imati jednake uvjete da budu u prvom redu. Iako promotori najavljuju najbolje za one koji su uspjeli doći do karata bubnjar Charlie Watts je rekao kako nije baš sretan zbog nastupa. Izjavio je da ne voli svirati vani i zapravo ne želi svirati na Glastonburyju, te kako uopće ne voli festivale. Objasnio je zašto je to tako: „Najgora stvar kad sviraš vani je vjetar, ako si bubnjar činele se pomiču te je jako teško svirat.“ Doduše sve je to razumljivo jer čovjek ima 71 godinu, a već je 50 na pozornicama pa valjda zna što govori.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari