Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Rolling Stonesi rasprodali Hyde Park u 3 minute

05.04.2013. Antonia ŠeremetVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/therollingstones

Foto: facebook.com/therollingstones

The Rolling Stones su zadnji put nastupali u londonskom Hyde Parku 1969. godine. Ove godine koncert će održati 06. srpnja, točno sedam dana nakon koncerta kojeg će održati na festivalu Glastonbury. Karte, njih 65,000 po 95 funti jutros su krenule u prodaju i planule u roku od 3 minute, što je čak 4 minute manje od koncerta koji je bend održao prošle godine u O2 areni. Iako je velik broj fanova bio ljut zbog cijena jer su karte za VIP dio bile 300 funti (oko 2800 kn) te su mislili da svi oni koji kupe normalne karte neće moći vidjeti bend, jedan od organizatora je rekao da će svi imati jednake uvjete da budu u prvom redu. Iako promotori najavljuju najbolje za one koji su uspjeli doći do karata bubnjar Charlie Watts je rekao kako nije baš sretan zbog nastupa. Izjavio je da ne voli svirati vani i zapravo ne želi svirati na Glastonburyju, te kako uopće ne voli festivale. Objasnio je zašto je to tako: „Najgora stvar kad sviraš vani je vjetar, ako si bubnjar činele se pomiču te je jako teško svirat.“ Doduše sve je to razumljivo jer čovjek ima 71 godinu, a već je 50 na pozornicama pa valjda zna što govori.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Komentari