Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Run The Jewels u studiju s bendom Massive Attack

21.02.2015. Patricia PajkVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/therealrunthejewels

Foto: facebook.com/therealrunthejewels

Jedni od headlinera ovogodišnjeg Outlook Festivala, hip-hop duo Run The Jewels, možda još nisu ništa objavili o datumu izlaska nastavka velikog albuma “Run The Jewels 2”, ali su zato jučer na Killer Mikeovom Instagramu objavili da su u studiju s velikanima trip-hop scene, bendom Massive Attack.

Je li na pomolu jedna suradnja koja zvuči više nego sjajno ili samo lagano henganje u studiju, Killer Mike je razjasnio ubrzo nakon objave videa – caption slike nam sam daje do znanja da se spremimo na nešto bombastično.

#RTJ x @MassiveAttack. Get ready. A photo posted by Killer Mike (@killermikegto) on

Nadamo se da će novi materijali biti spremni do Outlooka pa da i uživo čujemo kako to zvuči.

(Visited 54 times, 2 visits today)

Komentari