Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Glazba

Run The Jewels u studiju s bendom Massive Attack

21.02.2015. Patricia Pajk
Foto: facebook.com/therealrunthejewels

Foto: facebook.com/therealrunthejewels

Jedni od headlinera ovogodišnjeg Outlook Festivala, hip-hop duo Run The Jewels, možda još nisu ništa objavili o datumu izlaska nastavka velikog albuma “Run The Jewels 2”, ali su zato jučer na Killer Mikeovom Instagramu objavili da su u studiju s velikanima trip-hop scene, bendom Massive Attack.

Je li na pomolu jedna suradnja koja zvuči više nego sjajno ili samo lagano henganje u studiju, Killer Mike je razjasnio ubrzo nakon objave videa – caption slike nam sam daje do znanja da se spremimo na nešto bombastično.

#RTJ x @MassiveAttack. Get ready. A photo posted by Killer Mike (@killermikegto) on

Nadamo se da će novi materijali biti spremni do Outlooka pa da i uživo čujemo kako to zvuči.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Komentari