Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Rusti objavili prvi službeni EP

25.03.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: press

Foto: press

Indie/noise/punk/rock bend Rusti objavio je samostalno svoj prvi službeni EP “Brana”. Izdanje možete besplatno skinuti na Bandcamp stranici benda. “Brana” će se uskoro naći i na cd-u. Ep je snimljen u studenom 2014. pod producentskom palicom Dimitrija Petrovića i Dine Kraljete u studiju Radost! Sastoji se od pet pjesama, a krasi ga energija, buka i mladenački polet.

–>Intervju – Rusti: Mladost, ludost, hoću da udaram ko blesav!

Bend Rusti je osnovan 2013. godine i u manje od dvije godine postojanja svirao je s Mikijem Solusom, Vlastom Popić, M.O.R.T. – om, Johnny Foreginerom iz Engleske, a svakako najveće priznanje radu Rustija bilo je u siječnju 2015. godine kada je svirao kao predgrupa beogradskom Repetitoru u Velikom pogonu Tvornice Kulture.

(Visited 108 times, 1 visits today)

Komentari