Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Rusti objavili prvi službeni EP

25.03.2015. Ziher.hr
Foto: press

Foto: press

Indie/noise/punk/rock bend Rusti objavio je samostalno svoj prvi službeni EP “Brana”. Izdanje možete besplatno skinuti na Bandcamp stranici benda. “Brana” će se uskoro naći i na cd-u. Ep je snimljen u studenom 2014. pod producentskom palicom Dimitrija Petrovića i Dine Kraljete u studiju Radost! Sastoji se od pet pjesama, a krasi ga energija, buka i mladenački polet.

–>Intervju – Rusti: Mladost, ludost, hoću da udaram ko blesav!

Bend Rusti je osnovan 2013. godine i u manje od dvije godine postojanja svirao je s Mikijem Solusom, Vlastom Popić, M.O.R.T. – om, Johnny Foreginerom iz Engleske, a svakako najveće priznanje radu Rustija bilo je u siječnju 2015. godine kada je svirao kao predgrupa beogradskom Repetitoru u Velikom pogonu Tvornice Kulture.

(Visited 95 times, 1 visits today)

Komentari