Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Rusti objavili prvi službeni EP

25.03.2015. Ziher.hr
Foto: press

Foto: press

Indie/noise/punk/rock bend Rusti objavio je samostalno svoj prvi službeni EP “Brana”. Izdanje možete besplatno skinuti na Bandcamp stranici benda. “Brana” će se uskoro naći i na cd-u. Ep je snimljen u studenom 2014. pod producentskom palicom Dimitrija Petrovića i Dine Kraljete u studiju Radost! Sastoji se od pet pjesama, a krasi ga energija, buka i mladenački polet.

–>Intervju – Rusti: Mladost, ludost, hoću da udaram ko blesav!

Bend Rusti je osnovan 2013. godine i u manje od dvije godine postojanja svirao je s Mikijem Solusom, Vlastom Popić, M.O.R.T. – om, Johnny Foreginerom iz Engleske, a svakako najveće priznanje radu Rustija bilo je u siječnju 2015. godine kada je svirao kao predgrupa beogradskom Repetitoru u Velikom pogonu Tvornice Kulture.

(Visited 96 times, 1 visits today)

Komentari