Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Ryan Gosling uzima pauzu od glume

22.03.2013. Ivan Dominik
Foto: facebook.com/GangsterSquad

Foto: facebook.com/GangsterSquad

Ponajbolji i jedan od trenutno najatraktivnijih (mlađih) holivudskih glumaca, Ryan Gosling, izjavio je kako će uskoro uzeti pauzu od glume. Kanadski je glumac to najavio nakon što se posvetio svom novom projektu, u kojem stoji iza, a ne ispred kamere, dakle ulozi redatelja.

“Smatram da već predugo glumim, da sam izgubio pojam o tome što radim, a nedostaje mi i perspektive za dalje. Mislim da je za mene najbolje da uzmem pauzu i da se preispitam zašto i na koji način radim to što radim. Ovo je trenutno najbolja odluka, trebam odmak od samoga sebe, a vjerujem da bi i publici dobro došao odmor od mene”, izjavio je popularni glumac te dodao:

“Što više prilika dobivam, to mi je sve više jasno koliko jednostavno je sve uništiti. Boriš se za slobodu, ali s njom dolazi i uže taman toliko  veliko da je dovoljno da se objesiš. Stoga sebi želim staviti neko ograničenje i to baš zato što imam toliko puno slobode”, tajnovito je zaključio Gosling.

Sjajni glumac poznat po filmovima NotebookIdes of MarchBlue ValentineAll Good Things okrenuo se u posljednje vrijeme više režiji te užurbano radi na svom novom projetku – filmu How to Catch a Monster, čiji je i scenarij napisao sam, dok će u filmu od poznatijih imena glumiti i Saoirse Ronan te Eva Mendes.

Što se njegova poavljivanja na velikim platnima tiče, Gosling je nedavno glumio u sjajnom krimiću sa Seanom Pennom i Emmom Stone, Gangster Squad, a do odmora od glume moći će ga se gledati u nadolazećim filmovima Only God ForgivesThe Place Beyond the Pines koji je najavljen i kao jedan od najiščekivanijih filmova 2013. godine.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari