Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Film

Ryan Gosling uzima pauzu od glume

22.03.2013. Ivan DominikVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/GangsterSquad

Foto: facebook.com/GangsterSquad

Ponajbolji i jedan od trenutno najatraktivnijih (mlađih) holivudskih glumaca, Ryan Gosling, izjavio je kako će uskoro uzeti pauzu od glume. Kanadski je glumac to najavio nakon što se posvetio svom novom projektu, u kojem stoji iza, a ne ispred kamere, dakle ulozi redatelja.

“Smatram da već predugo glumim, da sam izgubio pojam o tome što radim, a nedostaje mi i perspektive za dalje. Mislim da je za mene najbolje da uzmem pauzu i da se preispitam zašto i na koji način radim to što radim. Ovo je trenutno najbolja odluka, trebam odmak od samoga sebe, a vjerujem da bi i publici dobro došao odmor od mene”, izjavio je popularni glumac te dodao:

“Što više prilika dobivam, to mi je sve više jasno koliko jednostavno je sve uništiti. Boriš se za slobodu, ali s njom dolazi i uže taman toliko  veliko da je dovoljno da se objesiš. Stoga sebi želim staviti neko ograničenje i to baš zato što imam toliko puno slobode”, tajnovito je zaključio Gosling.

Sjajni glumac poznat po filmovima NotebookIdes of MarchBlue ValentineAll Good Things okrenuo se u posljednje vrijeme više režiji te užurbano radi na svom novom projetku – filmu How to Catch a Monster, čiji je i scenarij napisao sam, dok će u filmu od poznatijih imena glumiti i Saoirse Ronan te Eva Mendes.

Što se njegova poavljivanja na velikim platnima tiče, Gosling je nedavno glumio u sjajnom krimiću sa Seanom Pennom i Emmom Stone, Gangster Squad, a do odmora od glume moći će ga se gledati u nadolazećim filmovima Only God ForgivesThe Place Beyond the Pines koji je najavljen i kao jedan od najiščekivanijih filmova 2013. godine.

(Visited 73 times, 1 visits today)

Komentari