Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

S.A.R.S. pripremaju koncert karijere u Domu sportova

14.10.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/spancirfest

Foto: facebook.com/spancirfest

Koncert S.A.R.S.-a u velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu 25. listopada najveći je i najvažniji u njihovoj karijeri, stoga će bend za taj susret s fanovima pripremiti poseban, dosad neizvođen program. Na zagrebačkoj set listi naći će se i pjesme koje nisu nikad izvodili uživo i pjesme koje su nekad svirane, pa sad vraćene u program, a sve “podebljano” gostima koji su više od posebnoga.

Možda nepravedno zapostavljene Praštaj Malo mi je falilo  nikad nisu odsvirane na koncertima, pa će u Domu sportova doživjeti svoje premijere. Zimski sanZemljaBudim se Ustaj brate  davno su bili dio live nastupa i za ovu priliku grupa ih vraća u život. Popis gostiju još se slaže i definitivno će sadržavati neka iznenađenja, ali već sad se može najaviti da će se S.A.R.S.-u na pozornici pridružiti Saša Antić iz TBF-a u pjesmi i Dialup Lama, frontman beogradskih bendova Bolesna štenda i The Branka.

Naravno, uz navedene ekskluzive S.A.R.S. će pred zagrebačku publiku iznijeti apsolutno sve najbolje što ima –  Buđav lebacPerspektivuLutkuTo radeDebeli ladKlinkuRakijuTi, ti, ti Dane brojim Ratujemo ti i ja  i mnoge druge.

Zagrebačka svirka predstavit će Žareta i ekipu na raskošno produciranoj pozornici u najomiljenijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj, dvorani koju bend dobro poznaje od nastupa na Pozitivnom koncertu 2013. godine. Pred njima će, osim Zagrepčana, biti publika iz doslovce svakog kuta države, a i susjednih zemalja. Prema prvim izvještajima fanovi kupuju ulaznice u Osijeku, Rijeci, Šibeniku, Čakovcu. Dubrovniku, Karlovcu, Sisku i Slavonskom Brodu, a ima ih koji će na koncert stići iz Maribora i Ljubljane. Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, a ukoliko ih ostane na dan koncerta, cijena će im biti 90 kn.

(Visited 145 times, 1 visits today)

Komentari