Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

S.A.R.S. pripremaju koncert karijere u Domu sportova

14.10.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/spancirfest

Foto: facebook.com/spancirfest

Koncert S.A.R.S.-a u velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu 25. listopada najveći je i najvažniji u njihovoj karijeri, stoga će bend za taj susret s fanovima pripremiti poseban, dosad neizvođen program. Na zagrebačkoj set listi naći će se i pjesme koje nisu nikad izvodili uživo i pjesme koje su nekad svirane, pa sad vraćene u program, a sve “podebljano” gostima koji su više od posebnoga.

Možda nepravedno zapostavljene Praštaj Malo mi je falilo  nikad nisu odsvirane na koncertima, pa će u Domu sportova doživjeti svoje premijere. Zimski sanZemljaBudim se Ustaj brate  davno su bili dio live nastupa i za ovu priliku grupa ih vraća u život. Popis gostiju još se slaže i definitivno će sadržavati neka iznenađenja, ali već sad se može najaviti da će se S.A.R.S.-u na pozornici pridružiti Saša Antić iz TBF-a u pjesmi i Dialup Lama, frontman beogradskih bendova Bolesna štenda i The Branka.

Naravno, uz navedene ekskluzive S.A.R.S. će pred zagrebačku publiku iznijeti apsolutno sve najbolje što ima –  Buđav lebacPerspektivuLutkuTo radeDebeli ladKlinkuRakijuTi, ti, ti Dane brojim Ratujemo ti i ja  i mnoge druge.

Zagrebačka svirka predstavit će Žareta i ekipu na raskošno produciranoj pozornici u najomiljenijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj, dvorani koju bend dobro poznaje od nastupa na Pozitivnom koncertu 2013. godine. Pred njima će, osim Zagrepčana, biti publika iz doslovce svakog kuta države, a i susjednih zemalja. Prema prvim izvještajima fanovi kupuju ulaznice u Osijeku, Rijeci, Šibeniku, Čakovcu. Dubrovniku, Karlovcu, Sisku i Slavonskom Brodu, a ima ih koji će na koncert stići iz Maribora i Ljubljane. Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, a ukoliko ih ostane na dan koncerta, cijena će im biti 90 kn.

Komentari