Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Najava – East Impact: Dečki s istoka očekuju vas sutra u Saxu

12.11.2014. Patricia PajkVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: East Impact

Foto: East Impact

Ovaj četvrtak, 13. studenog, svi ljubitelji hip hopa pozvani su u zagrebački klub Sax gdje će ih dočekati skupina hip hop crew-ova s istočnog dijela Zagreba, točnije od Kvatrića do Dubrave, a s njima su zagarantirani old school hip hop zvuk i sirove rime. Ulaz je od 21.00h, a nastupi počinju veoma rano (oko 22.00h) jer se klub zatvara već oko 01.00 u noći, naravno iz tog razloga smo i organizirali after party u Mastersu. Upad je 20kn, ali je upad preko popisa FREE – za popis se samo treba javit u inbox na “Krv Istoka RTC”, “40 Industry” ili “Dregermajster Crew” facebook stranice.

RTC je hip hop grupa iz Retkovca koju predstavljaju Lucid Sensei, Skoja i C-dog dok Krv Istoka čine dečki iz Poljanica, Fakin i Razbu. Suradnju su započeli prije godinu dana u zajedničkom studiju, te ove godine zajedno objavili prvi album pod nazivom “Klošarska Narav”.

40Industry je hip-hop kolektiv iz Dubrave koji djeluje još od 2004. godine. Iza sebe imaju nebrojeno nastupa i koncerata, te 5 albuma i 5 video projekata.
Članovi su redom:
DJ/Producer: BeroZmay
MCs: Bolest, Bendicod, Lobje, Pendrek, Šole
Graffiti: 40crew

DPS je podgrupa Dregermajster klike, punim nazivom – Dreger Puhachka Sekcija. Čine ga Kali i Tibor uz potporu DJ Noleta i još par rep glava. Iako svaki od njih zasebno djeluje već duži niz godina, zajedno su izbacili EP projekt “Dim i to” u suradnji s lokalnim zagrebačkim producentima.

(Visited 122 times, 1 visits today)

Komentari