Istaknuto
17.08.2018.

Ove godine već smo imali prilike gledati nekoliko kvalitetnih hrvatskih naslova, a što u nastavku gledamo na velikom platnu donosimo u jesenskom pregledu.

16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

Uncategorized

Saznajte tko je to izumio?

21.03.2013. Martina Marčinko
tirena.hr

Foto: tirena.hr

Teatar Tirena predstavit će ”Tko je to izumio”, predstavu koja govorio o dvadeset i pet izuma koji dolaze iz Lijepe naše. Premijera će se održati 22. ožujka, za dezorijentirane- to je sutra, u Maloj dvorani Tehničkog muzeja. Oni koji tada ne stignu, imaju priliku pogledati u subotu na Burzi nezavisnih kazališta.

S pričom nas upoznavaju Ruđer i Slavoljuba (nadamo se da se Penkala ne ljuti što je feminiziran) koji uče za test. Dok je Slavoljuba ne zainteresirana za gradivo, Ruđer je osvještava kako su izumi vrlo važni. Glumačke uloge pripale su Petru Cvirinu za Ruđera i Sanji Milardović kao Slavoljubi.

U koliko niste veliki fan nogometa i nije vas strah za vlastitu sigurnost- sutra u poslijepodnevnim satima svakako vam preporučujemo mirnu i edukativnu večer uz ovu predstavu.

(Visited 88 times, 1 visits today)

Komentari