Istaknuto
11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

08.10.2017.

Zadnja tri mjeseca 2017. godine očekuje nas veliki broj raznolikih glazbenih sadržaja, od premijernog koncerta kultnog islandskog sastava Sigur Ros u Domu sportova do novih sezona popularnih programa kao što su MIMO, ZEZ, Good Vibrations, Začarana Močvara i drugi.

Uncategorized

Saznajte tko je to izumio?

21.03.2013. Martina Marčinko
tirena.hr

Foto: tirena.hr

Teatar Tirena predstavit će ”Tko je to izumio”, predstavu koja govorio o dvadeset i pet izuma koji dolaze iz Lijepe naše. Premijera će se održati 22. ožujka, za dezorijentirane- to je sutra, u Maloj dvorani Tehničkog muzeja. Oni koji tada ne stignu, imaju priliku pogledati u subotu na Burzi nezavisnih kazališta.

S pričom nas upoznavaju Ruđer i Slavoljuba (nadamo se da se Penkala ne ljuti što je feminiziran) koji uče za test. Dok je Slavoljuba ne zainteresirana za gradivo, Ruđer je osvještava kako su izumi vrlo važni. Glumačke uloge pripale su Petru Cvirinu za Ruđera i Sanji Milardović kao Slavoljubi.

U koliko niste veliki fan nogometa i nije vas strah za vlastitu sigurnost- sutra u poslijepodnevnim satima svakako vam preporučujemo mirnu i edukativnu večer uz ovu predstavu.

Komentari