Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Uncategorized

Saznajte tko je to izumio?

21.03.2013. Martina Marčinko
tirena.hr

Foto: tirena.hr

Teatar Tirena predstavit će ”Tko je to izumio”, predstavu koja govorio o dvadeset i pet izuma koji dolaze iz Lijepe naše. Premijera će se održati 22. ožujka, za dezorijentirane- to je sutra, u Maloj dvorani Tehničkog muzeja. Oni koji tada ne stignu, imaju priliku pogledati u subotu na Burzi nezavisnih kazališta.

S pričom nas upoznavaju Ruđer i Slavoljuba (nadamo se da se Penkala ne ljuti što je feminiziran) koji uče za test. Dok je Slavoljuba ne zainteresirana za gradivo, Ruđer je osvještava kako su izumi vrlo važni. Glumačke uloge pripale su Petru Cvirinu za Ruđera i Sanji Milardović kao Slavoljubi.

U koliko niste veliki fan nogometa i nije vas strah za vlastitu sigurnost- sutra u poslijepodnevnim satima svakako vam preporučujemo mirnu i edukativnu večer uz ovu predstavu.

(Visited 76 times, 1 visits today)

Komentari