Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Uncategorized

Saznajte tko je to izumio?

21.03.2013. Martina Marčinko
tirena.hr

Foto: tirena.hr

Teatar Tirena predstavit će ”Tko je to izumio”, predstavu koja govorio o dvadeset i pet izuma koji dolaze iz Lijepe naše. Premijera će se održati 22. ožujka, za dezorijentirane- to je sutra, u Maloj dvorani Tehničkog muzeja. Oni koji tada ne stignu, imaju priliku pogledati u subotu na Burzi nezavisnih kazališta.

S pričom nas upoznavaju Ruđer i Slavoljuba (nadamo se da se Penkala ne ljuti što je feminiziran) koji uče za test. Dok je Slavoljuba ne zainteresirana za gradivo, Ruđer je osvještava kako su izumi vrlo važni. Glumačke uloge pripale su Petru Cvirinu za Ruđera i Sanji Milardović kao Slavoljubi.

U koliko niste veliki fan nogometa i nije vas strah za vlastitu sigurnost- sutra u poslijepodnevnim satima svakako vam preporučujemo mirnu i edukativnu večer uz ovu predstavu.

(Visited 77 times, 1 visits today)

Komentari