Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Scenarij za novi Fantastic Four dobiva i novog pisca

01.03.2013. Juro Barukčić

Foto: facebook.com/Fantastic four

Seth Grahame-Smith solidan je pisac što se tiče književnosti, no kad mu pod olovku dođe filmski scenarij, ne možemo očekivati mnogo. Abraham Lincoln: Vampire Hunter, čiji je scenarij Grahame-Smith napisao na osnovu svog istoimenog romana, doživio je fijasko od strane kritičara, no još gore prošao na kino blagajnama. Međutim, izgleda da studio koji pokušava rebootirati već dvaput ekranizirani strip Fantastic Four ima povjerenja u njega. Točnije, on će prepravljati scenarij koji je napisao Jeremy Slater, dok je redatelj već osiguran, bit će to Josh Trank.

Iz studija dolazi informacija da će pristup u ovom filmu biti više zemaljskiji, ali sa sci-fi elementima, naravno. Također će biti i odaniji stripu, uz već poznatog negativca Dr. Dooma bit će tu i Galactus te izvanzemaljska rasa Kree. Moći ćemo vidjeti i antimaterijski univerzum zvan The Negative Zone.

Hoće li Fantastična Četvorka ovaj put zablistati uz ostale dobre i bolje filmove o superherojima? Nadamo se, jer ovaj strip stvarno ima potencijala za superfilmčinu.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari