Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Film

Scenarij za novi Fantastic Four dobiva i novog pisca

01.03.2013. Juro Barukčić

Foto: facebook.com/Fantastic four

Seth Grahame-Smith solidan je pisac što se tiče književnosti, no kad mu pod olovku dođe filmski scenarij, ne možemo očekivati mnogo. Abraham Lincoln: Vampire Hunter, čiji je scenarij Grahame-Smith napisao na osnovu svog istoimenog romana, doživio je fijasko od strane kritičara, no još gore prošao na kino blagajnama. Međutim, izgleda da studio koji pokušava rebootirati već dvaput ekranizirani strip Fantastic Four ima povjerenja u njega. Točnije, on će prepravljati scenarij koji je napisao Jeremy Slater, dok je redatelj već osiguran, bit će to Josh Trank.

Iz studija dolazi informacija da će pristup u ovom filmu biti više zemaljskiji, ali sa sci-fi elementima, naravno. Također će biti i odaniji stripu, uz već poznatog negativca Dr. Dooma bit će tu i Galactus te izvanzemaljska rasa Kree. Moći ćemo vidjeti i antimaterijski univerzum zvan The Negative Zone.

Hoće li Fantastična Četvorka ovaj put zablistati uz ostale dobre i bolje filmove o superherojima? Nadamo se, jer ovaj strip stvarno ima potencijala za superfilmčinu.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari