Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Screen on the Green i FAK vas pozivaju: Kvizovi pod vedrim nebom

17.05.2016. Ziher.hrFoto: www.facebook.com/ScreenOnTheGreen

Tri nedjelje zaredom, 22. i 29. svibnja te 5. lipnja, FAK će u suradnji sa Screen on the Greenom održati tri kviza na otvorenom, a sve ljubitelje super kvizova, dobrih filmova i općenito cuganja na travi pozivamo da nam se pridruže!

Screen on the Green poznato je otvoreno kino koje svake godine filmove prikazuje u nekim od najljepših zagrebačkih parkova. Ovaj festival filma i glazbe održava se šestu godinu zaredom, a počašćeni smo pozivom organizatora da svojim kvizovima dodatno ojačamo ionako dobar program koji su pripremili.

Veliki filmski kviz bit će održan 22. svibnja (Trg Francuske republike) i 5. lipnja (Maksimir), dok će Jarun 29. svibnja ugostiti našu KOZu, kviz općeg znanja. Sva tri kviza počet će u 18.30 sati, a grupnu ulaznicu za svoju ekipu (minimalno dva i maksimalno četiri člana) možete kupiti po cijeni od simboličnih 60 kuna.

Da kviz bude podjednako bogat znanjem i nagradama pobrinuli su se naši dragi sponzori, koje je ideja oborila s nogu. Da se znanje stvarno isplati dokazat će nam HBO, Karlovačka pivovara, Restoran Pani, Nextbike, Blitz, Cinestar i Flashback tee&hoodie. Odjenut ćemo vas, napiti, najesti i onda takve zadovoljne biciklom poslati u kino ili doma na Igru prijestolja!

Ulaznice za ove kvizove možete kupiti na licu mjesta. FAK će imati svoj štand, na kojem će naše simpatično osoblje odgovarati na sve razumne i manje razumne upite. Kvizove će voditi naš dugogodišnji partner, vrstan stand-up komičar Goran Vugrinec Goc, a svaki će kviz trajati dva sata. Svoje ekipe možete prijaviti od ovog trenutka nadalje mejlom na info@fak.hr, SMS-om na 091 1179 329 ili ovom onlajn prijavnicom. Ponesite olovku i možda neku bilježnicu da vam služi kao podložak za ispunjavanje kviznog papira. Cijeli program, filmski, glazbeni i zabavni možete pronaći na screen.com.hr ili na Facebook stranici.

Da rezimiramo:

nedjelja, 22. svibanj, 18:30 – Veliki filmski kviz (Trg Francuske republike)

nedjelja, 29. svibanj, 18:30 – KOZa, kviz općeg znanja (Jarun)

nedjelja, 5. lipanj, 18:30 – Veliki filmski kviz (Maksimir)

Više informacija o lokacijama i strukturi kviza objavit ćemo u danima koji slijede. Od sutra ćete moći i pogledati službeni program Screen on the Greena. Vidimo se na prvim FAK-ovim kvizovima na otvorenom, a nakon toga zajedno guštamo u odličnim filmovima dok nam trava škaklja bermude!

(Visited 240 times, 1 visits today)

Komentari