Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Glazba

Zbog ogromnog interesa dupliran početni kapacitet Sea Star Festivala

09.03.2017. Ziher.hrFoto: facebook.com/seastarfestival

Zbog fantastičnog interesa za ulaznice Sea Star Festivala, nakon prvog povećanja kapaciteta krajem godine, prošlog tjedna kapacitet je dodatno proširen na čak 25000 ljudi dnevno, tako da se očekuje ukupna posjeta od preko 60000 ljudi! Furiozan finiš prošlotjedne prodaje ulaznica po poklon cijeni doslovce je opustošio prodajna mjesta diljem regije zabilježivši impresivne rezultate, čak i u usporedbi s velikim festivalima duge tradicije.

Novi festivalski biser Mediterana dovodi u Umag superstarove The Prodigy i Fatboy Slima, techno ikonu Paula Kalkbrennera, bass heroje Modestep live i Pendulum DJ set, te širok izbor najznačajnijih i najprogresivnijih bendova regije. Uz Dubiozu Kolektiv, Urban & 4, Elemental, Brkove i Bad Copy, program drže i nadolazeće zvijezde kao što su Jonathan, Artan Lili, Kiša metaka, High 5 & Kuku$, Sassja, Krankšvester i Matter.

Uzbudljiva nova imena Sea Star će objaviti u sljedećih desetak dana. Prvo izdanje festivala raširit će se na ukupno četiri dana. Zagrijavanje počinje u četvrtak, 25. svibnja. Festival će punom snagom živjeti petak i subotu, 26. i 27. svibnja, oba dana već od podneva pa sve do ranih jutarnjih sati. U nedjelju, 28. svibnja priprema se after program za one najizdržljivije.

Nova objava bez sumnje će pojačati nezapamćen interes za jedan novi festival kakav je Sea Star izazvao u svega dva i pol mjeseca, kako u Hrvatskoj, tako i u cijeloj regiji te u zapadnoj Europi. Na ruku svim ljubiteljima festivala idu i izuzetno povoljne cijene ulaznica i smještaja.

Ulaznice

U prodaji se trenutno nalazi ograničena količina festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 259 kuna, što je velikih 40% u odnosu na zadnju cijenu, te VIP Gold po 749 kuna. Oboje se mogu kupiti u prodajnim sistemima Ticketshop i Entrio. Uz njih je u ponudi i odličan smještaj u neposrednoj blizini festivala. Kamp, apartmani, vile i hoteli u kvalitetnim su razredima od 3 do 5 zvjezdica, cijene se kreću već od svega 9,99 eura, a kupiti se mogu na www.exittrip.org.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Komentari