Istaknuto
17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

16.10.2018.

The Cure, bend koji je u 40 godina dostigao vrh i tu se utaborio, na vlastiti zahtjev nastupa na Exit festivalu.

Glazba

Izvještaj: Benganje u Tvornici uz Seana Pricea

20.02.2013. Iva Lapić
Foto: Domagoj Neumann

Foto: Domagoj Neumann

Nakon 19. rođendana Blackouta povodom kojeg je Lord Finesse (D.I.T.C. NYC) održao nastup u Tvornici kulture, Blackouthiphop.com & DJ Phat Phillie pripremili su novu poslasticu za sve hip hop sladokusce. Ovoga puta bio je to Sean Price, underground hip hop legenda , član glasovitog Boot Camp Clicka,Heltah Skeltha i Randoma Axea.

Jantar udario tvrdio kao i uvijek

Jan Miklaužić svima poznatiji kao Jantar, jučer je imao čast zagrijati atmosferu prije nastupa undeground senzacije kojeg su svi željno iščekivali u Tvornici. Poznat po svojim tvrdim punchevima i grubljem vokalnom trganju Jantar sinoć nije ponudio ništa manje. Tvrdi orah na sceni, koji iza sebe ima četiri albuma, publiku nije ostavio ravnodušnom. Jantar je neumorno bacao lajnu za lajnom, u trenutku “usijanja” atmosfere na binu je stupila i zvijezda večeri Sean Price.

Brdo pozitivne energije skoncentrirano u jednom čovjeku

Kada je kročio na binu Tvornica je bila u ekstazi. Veliki P koji je bio vidno iscrpljen od koncerta u Ljubljani i putovanja publici je podario svoje posljednje atome snage i energije. Koncert je odradio sa zadovoljnim smiješkom, a publika je uživala slušajući svaku njegovu riječ te mu u svakom trenutku pružala podršku. Ne znam kako bih opisala P-a kao pojavu, osim što mogu reći da je čovjek pun pozitivne energije i spreman je dati publici cijelog sebe ako su oni spremni podržati njega i pokazati mu respact. Koncert je bio bomba u doslovnom smislu te riječi, vjerojatno će neke vrat boljeti podulje vrijeme s obzirom na količinu benganja koja je bila prisutna u prostorima Tvornice kulture.

 Atmosfera je ostala na nivou nakon završetka samog koncerta . Broj glava se prorijedio, te su svi bili nekako ispunjeni pozitivnom energijom, a osmjesi su bili prisutni na licima. Fizičkog nasilja nije bilo, što dokazuje da rap nije samo poprište akumuliranih agresija.

(Visited 154 times, 1 visits today)

Komentari