Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Zvijezda dokumentarca “Searching for Sugar Man” nastavlja turneju

20.01.2013. Ida BencunVrijeme čitanja: 1 minuta

rodriguez1

Sixto Díaz Rodríguez, zvijezda dokumentarca nominiranoga za nagradu Oscar, nastavlja svoju turneju. Svirat će i u Glastonburyju te u Royal Albert Hallu. Prema Billboardu, ovaj sedamdesetogodišnji kultni glazbenik nastupat će i na Coachella i Primavera festivalima ovo ljeto. Rodriguez nije odbacio ni mogućnost nastavka nastupanja nakon ljeta.

Searching for Sugar Man slijedi priču izgubljenog umjetnika Rodrigueza iz Detroita, koji je relativno nepoznat u SAD-u, postao velika zvijezda u Južnoj Africi i Australiji. Naime, kružile su priče kako je preminuo, što nije istina. Film je na Sundance film festivalu 2012. dobio nagradu Special Jury Prize te Audience Award za najbolji međunarodni dokumentarni film. Nominiran je za Oscara i nagradu BAFTA-e.

(Visited 150 times, 1 visits today)

Komentari