Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Zvijezda dokumentarca “Searching for Sugar Man” nastavlja turneju

20.01.2013. Ida Bencun

rodriguez1

Sixto Díaz Rodríguez, zvijezda dokumentarca nominiranoga za nagradu Oscar, nastavlja svoju turneju. Svirat će i u Glastonburyju te u Royal Albert Hallu. Prema Billboardu, ovaj sedamdesetogodišnji kultni glazbenik nastupat će i na Coachella i Primavera festivalima ovo ljeto. Rodriguez nije odbacio ni mogućnost nastavka nastupanja nakon ljeta.

Searching for Sugar Man slijedi priču izgubljenog umjetnika Rodrigueza iz Detroita, koji je relativno nepoznat u SAD-u, postao velika zvijezda u Južnoj Africi i Australiji. Naime, kružile su priče kako je preminuo, što nije istina. Film je na Sundance film festivalu 2012. dobio nagradu Special Jury Prize te Audience Award za najbolji međunarodni dokumentarni film. Nominiran je za Oscara i nagradu BAFTA-e.

(Visited 127 times, 1 visits today)

Komentari