Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Seven That Spells u Tvornici mijenjaju dosadnu povijest glazbe

01.12.2016. Magdalena RikanovićFoto: Magdalena Rikanović / Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Seven That Spells albumom “Omega”, kojeg će premijerno i u cijelosti odsvirati na koncertu u Tvornici 17. prosinca, zatvorit će trilogiju “The Death and Resurrection of Krautrock” započetu 2011. godine.

Svojevrsna odiseja psihodeličnog rocka pod nazivom “The Death and Resurrection of Krautrock” započela je prvom stanicom, albumom “Aum” objavljenim 2011. godine. Slijedio ga je “Io” iz 2014. godine, a završava se u proljeće 2017. godine s “Omega”. Spomenuti “Omega” album stvarali su protekle dvije godine u suradnji s Blakeom Flemingom, nekadašnjim članom bendova The Mars Volta. Poznavajući strukturu glazbe koju ova trojica ostvaruju bez ikakve žurbe i pritiska, ovo će biti koncert za pamćenje. Genijalci koji čine ovaj bend su Niko Potočnjak, Jeremy White i Nikola Babić. Rijetko ih se može uživo slušati kod nas, ali česti su gosti u inozemstvu. Kritičari ih vole tetošiti raznovrsnim epitetima, a jedan od ponajboljih je da Seven That Spells čine psihodeličnu glazbu modernom u dozama kako ona treba uistinu zvučati.

Dođite i iskusite psihodeliju koja nadilazi 21. stoljeće.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta cijena iznositi 60 kuna.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari