Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Knjige

Tribina “SF u Booksi” na temu Tolkiena i fantasyja

05.07.2013. Marta ReljanovićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Ako još niste pobjegli od zagrebačkih vrućina na obalu, ili se nekim poslom nađete u Zagrebu sljedeći tjedan, sretna vijest je da još nisu utrnula sva zanimljiva događanja u metropoli. Tako će ljubitelji SF-a moći 9. srpnja u Booksi prisustvovati tribini SF u Booksi koju će voditi Aleksandar Žiljak.

U sklopu tribine gostovat će spisateljica, prevoditeljica i predavačica Petra Mrduljaš Doležal, a povod gostovanju je njezina knjiga Prstenovi koji se šire, podnaslova Junačka potraga u djelima J.R.R.Tolkiena. Knjiga se bavi prvenstveno Tolkienovim najpoznatijim djelima – trilogijom Gospodar prstenova i Hobitom, a u manjoj mjeri ostalim djelima o Međuzemlju.

Aleksandar Žiljak, njegova gošća i svi sudionici tribine upustit će se u razgovor o Tolkienu, njegovom utjecaju na fantasy i o tom žanru općenito od 19 sati u prostorijama Bookse (Martićeva 14d ).

(Visited 64 times, 1 visits today)

Komentari