Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Knjige

Tribina “SF u Booksi” na temu Tolkiena i fantasyja

05.07.2013. Marta Reljanović
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Ako još niste pobjegli od zagrebačkih vrućina na obalu, ili se nekim poslom nađete u Zagrebu sljedeći tjedan, sretna vijest je da još nisu utrnula sva zanimljiva događanja u metropoli. Tako će ljubitelji SF-a moći 9. srpnja u Booksi prisustvovati tribini SF u Booksi koju će voditi Aleksandar Žiljak.

U sklopu tribine gostovat će spisateljica, prevoditeljica i predavačica Petra Mrduljaš Doležal, a povod gostovanju je njezina knjiga Prstenovi koji se šire, podnaslova Junačka potraga u djelima J.R.R.Tolkiena. Knjiga se bavi prvenstveno Tolkienovim najpoznatijim djelima – trilogijom Gospodar prstenova i Hobitom, a u manjoj mjeri ostalim djelima o Međuzemlju.

Aleksandar Žiljak, njegova gošća i svi sudionici tribine upustit će se u razgovor o Tolkienu, njegovom utjecaju na fantasy i o tom žanru općenito od 19 sati u prostorijama Bookse (Martićeva 14d ).

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari