Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Shores Of Null i Decomposing Entity u Vinatge Industrial baru

06.11.2018. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: 1 minuta

U srijedu 5. prosinca u Vintage Industrial bar vraćaju se Shores Of Null koji promoviraju svoj prošlogodišnji album, a domaći support dat će im zagrebački deatheri Decomposing Entity koji rade na novom albumu.

Shores Of Null čini talijanska blackend doom petorka koja se nakon tri godine vraća u Vintage Industrial. Prilikom prošlog posjeta su promovirali prvi album “Quiescence” koji su izdali za Candlelight Records, a sad se vraćaju promovirati prošlogodišnje izdanje “Black Drapes For Tomorrow”.

Decomposing Entity je zagrebački death metal trojac koji je sredinom 2015. godine izdao dugo očekivani full length prvijenac “So It Begins”. Album je izašao za švedski Perennity Records te je dobio niz odličnih kritika i komentara. Iza sebe imaju hrpu odrađenih koncerata i festivala diljem Europe i regije, stajali su na stageu rame uz rame velikim bendovima poput Decapitated, Behemoth, Destruction, Suffocation, Horna, Wizard, Entombed i drugih.

 

Predviđeno vrijeme početka je u 21:30, vrata se otvaraju u 20:00, a ulaz na ovo koncertno događanje je slobodan.

(Visited 49 times, 3 visits today)

Komentari