Istaknuto
14.11.2018.

Otvaramo ti vrata Ziher zajednice - pridruži nam se!

14.11.2018.

Ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a sve ostalo je na vama. Vi odlučujete koji novitet zaslužuje biti na vrhu.

Glazba

Shores Of Null i Decomposing Entity u Vinatge Industrial baru

06.11.2018. Ziher.hrFoto: Press

U srijedu 5. prosinca u Vintage Industrial bar vraćaju se Shores Of Null koji promoviraju svoj prošlogodišnji album, a domaći support dat će im zagrebački deatheri Decomposing Entity koji rade na novom albumu.

Shores Of Null čini talijanska blackend doom petorka koja se nakon tri godine vraća u Vintage Industrial. Prilikom prošlog posjeta su promovirali prvi album “Quiescence” koji su izdali za Candlelight Records, a sad se vraćaju promovirati prošlogodišnje izdanje “Black Drapes For Tomorrow”.

Decomposing Entity je zagrebački death metal trojac koji je sredinom 2015. godine izdao dugo očekivani full length prvijenac “So It Begins”. Album je izašao za švedski Perennity Records te je dobio niz odličnih kritika i komentara. Iza sebe imaju hrpu odrađenih koncerata i festivala diljem Europe i regije, stajali su na stageu rame uz rame velikim bendovima poput Decapitated, Behemoth, Destruction, Suffocation, Horna, Wizard, Entombed i drugih.

 

Predviđeno vrijeme početka je u 21:30, vrata se otvaraju u 20:00, a ulaz na ovo koncertno događanje je slobodan.

(Visited 28 times, 2 visits today)

Komentari