Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Side Project i Orvel ovog vikenda u Spunku

26.03.2015. Ziher.hr
Foto: Side Project

Foto: Side Project

Ovog vikenda u Spunku će nastupati pop duo Side Project i noise pop grupa Orvel.

Graveyard pop duo Side Project, kako se ovaj mladi bend voli nazivati, 27. ožujka po prvi puta stiže u Spunk. Nakon nekoliko zapaženih nastupa po zagrebačkim klubovima, Anja i Luka na krilima svog prvog spota za pjesmu Glitter dolazi promovirati svoj materijal. Kako zvuče u akustičnoj varijanti provjerite u petak od 22:00. Nakon svirke, ovi mladi „kužeri“ pobrinut će se za glazbu ostatka večeri, a upad na gig je besplatan.

Orvel je zagrebačka noise-pop grupa koja svoj zvuk uz sanjive i melankolične vokalne i gitarske dionice oblikuju atmosferičnim slojevima sintesajzera te čvrstom i dominantnom ritam sekcijom. Nakon prošlogodišnje posjete Spunku, grupa će na istom mjestu prvi puta prije službene promocije izvesti sve pjesme s nadolazećeg prvijenca. Kako će zvučati “Dani” provjerite u subotu, 28. ožujka.

(Visited 96 times, 1 visits today)

Komentari