Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Side Project i Orvel ovog vikenda u Spunku

26.03.2015. Ziher.hr
Foto: Side Project

Foto: Side Project

Ovog vikenda u Spunku će nastupati pop duo Side Project i noise pop grupa Orvel.

Graveyard pop duo Side Project, kako se ovaj mladi bend voli nazivati, 27. ožujka po prvi puta stiže u Spunk. Nakon nekoliko zapaženih nastupa po zagrebačkim klubovima, Anja i Luka na krilima svog prvog spota za pjesmu Glitter dolazi promovirati svoj materijal. Kako zvuče u akustičnoj varijanti provjerite u petak od 22:00. Nakon svirke, ovi mladi „kužeri“ pobrinut će se za glazbu ostatka večeri, a upad na gig je besplatan.

Orvel je zagrebačka noise-pop grupa koja svoj zvuk uz sanjive i melankolične vokalne i gitarske dionice oblikuju atmosferičnim slojevima sintesajzera te čvrstom i dominantnom ritam sekcijom. Nakon prošlogodišnje posjete Spunku, grupa će na istom mjestu prvi puta prije službene promocije izvesti sve pjesme s nadolazećeg prvijenca. Kako će zvučati “Dani” provjerite u subotu, 28. ožujka.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Komentari