Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Side Project i Orvel ovog vikenda u Spunku

26.03.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Side Project

Foto: Side Project

Ovog vikenda u Spunku će nastupati pop duo Side Project i noise pop grupa Orvel.

Graveyard pop duo Side Project, kako se ovaj mladi bend voli nazivati, 27. ožujka po prvi puta stiže u Spunk. Nakon nekoliko zapaženih nastupa po zagrebačkim klubovima, Anja i Luka na krilima svog prvog spota za pjesmu Glitter dolazi promovirati svoj materijal. Kako zvuče u akustičnoj varijanti provjerite u petak od 22:00. Nakon svirke, ovi mladi „kužeri“ pobrinut će se za glazbu ostatka večeri, a upad na gig je besplatan.

Orvel je zagrebačka noise-pop grupa koja svoj zvuk uz sanjive i melankolične vokalne i gitarske dionice oblikuju atmosferičnim slojevima sintesajzera te čvrstom i dominantnom ritam sekcijom. Nakon prošlogodišnje posjete Spunku, grupa će na istom mjestu prvi puta prije službene promocije izvesti sve pjesme s nadolazećeg prvijenca. Kako će zvučati “Dani” provjerite u subotu, 28. ožujka.

(Visited 110 times, 1 visits today)

Komentari