Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Side Project i Orvel ovog vikenda u Spunku

26.03.2015. Ziher.hr
Foto: Side Project

Foto: Side Project

Ovog vikenda u Spunku će nastupati pop duo Side Project i noise pop grupa Orvel.

Graveyard pop duo Side Project, kako se ovaj mladi bend voli nazivati, 27. ožujka po prvi puta stiže u Spunk. Nakon nekoliko zapaženih nastupa po zagrebačkim klubovima, Anja i Luka na krilima svog prvog spota za pjesmu Glitter dolazi promovirati svoj materijal. Kako zvuče u akustičnoj varijanti provjerite u petak od 22:00. Nakon svirke, ovi mladi „kužeri“ pobrinut će se za glazbu ostatka večeri, a upad na gig je besplatan.

Orvel je zagrebačka noise-pop grupa koja svoj zvuk uz sanjive i melankolične vokalne i gitarske dionice oblikuju atmosferičnim slojevima sintesajzera te čvrstom i dominantnom ritam sekcijom. Nakon prošlogodišnje posjete Spunku, grupa će na istom mjestu prvi puta prije službene promocije izvesti sve pjesme s nadolazećeg prvijenca. Kako će zvučati “Dani” provjerite u subotu, 28. ožujka.

(Visited 105 times, 1 visits today)

Komentari