Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Vizart

Simpatične ilustracije na papirnatim vrećicama za ljepši dan

06.07.2014. Jelena Kovačev
Foto: tumblr

Foto: tumblr

Brian Dunn grafički je dizajner i ilustrator, ali prvenstveno nečiji tata.  Shvativši  svoju dužnost za ozbiljno svaki je dan u zadnje dvije godine crtao zanimljive i šaljive crteže na paketima za ručak svoga sina. Da bi proslavio završetak njegovog prvog razreda, ponosni otac objavio je kolekciju svojih najdražih primjeraka na Reddit. Budući da cijelo vrijeme crta, iskoristio je papirnate vrećice da vježba i ujedno uljepša sinu školske dane. U školi su one bile hit. Sitnice znaju spasiti dan, kratka poruka, smiješan crtež ili mali cvijetić ubran na livadi pokraj puta. Ne treba puno truda, a znači mnogo. To je dokazao i sam Brian svojim uradcima koje možete pogledati i inspirirati se  te početi raditi na vlastitim malim projektima.

(Visited 88 times, 1 visits today)

Komentari