Istaknuto
16.02.2018.

Impresivan rad Vlahe Bukovca i broj izloženih djela u Klovićevim dvorima pozivaju vas da posjetite prvu od tri izložbe koje slave genij jednog od najvećih hrvatskih slikara svih vremena.

07.02.2018.

Uoči koncertne promocije konceptualnog albuma "Gdje povlačiš crtu" postavili smo Sari Renar, jednoj od najzanimljivijih hrvatskih autorica i glazbenica, nekoliko pitanja o novom albumu i drugim projektima.

Vizart

Simpatične ilustracije na papirnatim vrećicama za ljepši dan

06.07.2014. Jelena Kovačev
Foto: tumblr

Foto: tumblr

Brian Dunn grafički je dizajner i ilustrator, ali prvenstveno nečiji tata.  Shvativši  svoju dužnost za ozbiljno svaki je dan u zadnje dvije godine crtao zanimljive i šaljive crteže na paketima za ručak svoga sina. Da bi proslavio završetak njegovog prvog razreda, ponosni otac objavio je kolekciju svojih najdražih primjeraka na Reddit. Budući da cijelo vrijeme crta, iskoristio je papirnate vrećice da vježba i ujedno uljepša sinu školske dane. U školi su one bile hit. Sitnice znaju spasiti dan, kratka poruka, smiješan crtež ili mali cvijetić ubran na livadi pokraj puta. Ne treba puno truda, a znači mnogo. To je dokazao i sam Brian svojim uradcima koje možete pogledati i inspirirati se  te početi raditi na vlastitim malim projektima.

(Visited 83 times, 1 visits today)

Komentari