Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Vizart

Simpatične ilustracije na papirnatim vrećicama za ljepši dan

06.07.2014. Jelena Kovačev
Foto: tumblr

Foto: tumblr

Brian Dunn grafički je dizajner i ilustrator, ali prvenstveno nečiji tata.  Shvativši  svoju dužnost za ozbiljno svaki je dan u zadnje dvije godine crtao zanimljive i šaljive crteže na paketima za ručak svoga sina. Da bi proslavio završetak njegovog prvog razreda, ponosni otac objavio je kolekciju svojih najdražih primjeraka na Reddit. Budući da cijelo vrijeme crta, iskoristio je papirnate vrećice da vježba i ujedno uljepša sinu školske dane. U školi su one bile hit. Sitnice znaju spasiti dan, kratka poruka, smiješan crtež ili mali cvijetić ubran na livadi pokraj puta. Ne treba puno truda, a znači mnogo. To je dokazao i sam Brian svojim uradcima koje možete pogledati i inspirirati se  te početi raditi na vlastitim malim projektima.

Komentari