Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Vizart

Simpatične ilustracije na papirnatim vrećicama za ljepši dan

06.07.2014. Jelena Kovačev
Foto: tumblr

Foto: tumblr

Brian Dunn grafički je dizajner i ilustrator, ali prvenstveno nečiji tata.  Shvativši  svoju dužnost za ozbiljno svaki je dan u zadnje dvije godine crtao zanimljive i šaljive crteže na paketima za ručak svoga sina. Da bi proslavio završetak njegovog prvog razreda, ponosni otac objavio je kolekciju svojih najdražih primjeraka na Reddit. Budući da cijelo vrijeme crta, iskoristio je papirnate vrećice da vježba i ujedno uljepša sinu školske dane. U školi su one bile hit. Sitnice znaju spasiti dan, kratka poruka, smiješan crtež ili mali cvijetić ubran na livadi pokraj puta. Ne treba puno truda, a znači mnogo. To je dokazao i sam Brian svojim uradcima koje možete pogledati i inspirirati se  te početi raditi na vlastitim malim projektima.

Komentari